Chelsea – Grimsby Live stream plus ett oddstips har vi luskat fram inför kvällens EFL Cup matcher denna onsdag 25 september 2019. Streama och spela live på Chelsea – Grimsby som har avspark 20:45.

Chelsea – Grimsby Live Stream

Chelsea – Grimsby kan ses via fri live streaming i din mobil, padda eller dator på *Bet365.

Bet365 erbjuder över 190.000 direktsända evenemang varje år så att du kan satsa på odds live under spelets gång. Höjdpunkter inkluderar tennisturneringar från Masters Series samt fotbollsmatcher från toppligor och cuper världen över.

Streama matchen live och ta din välkomstbonus som ny medlem hos bet365 som erbjuder 100 % bonus upp till 1000 kr i spelkrediter.

EFL Cup 25 Sep 2019

20:45 Brighton – Aston Villa
20:45 Burton – Bournemouth
20:45 Chelsea – Grimsby
(streama och spela live på Bet365)
20:45 Milton Keynes – Liverpool
(streama och spela live på Unibet eller Bet365)
20:45 Oxford Utd – West Ham
20:45 Sheffield Utd – Sunderland
20:45 Wolves – Reading
21:00 Manchester Utd – Rochdale
(streama och spela live på Unibet eller Bet365)

Speltips Chelsea – Grimsby

Det är sextondelsfinal i EFL Cup som gäller och Chelsea gör entré i cupen medan League Two klubben Grimsby slagit ut både Doncaster och Macclesfield för att ta sig till denna match. Chelsea kommer garanterat att vila några av sina bästa spelare men för mycket ändringar i den vanliga startelvan vågar man nog inte ge sig på. Skrällar är rätt vanliga i den Engelska Ligacupen vilket Chelsea naturligtvis inte vill vara med om ikväll. Vi tippar att Chelsea tar uppgiften på stort allvar och att det produceras ett antal mål i matchen. Över 3.5 mål spelas till oddset 1.87 @ Unibet.

Real Salt Lake – Los Angeles Galaxy Live Stream & Tips

*För nya kunder hos bet365

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. GamblingTherapy.org. 18+.