Streama och spela live på Milton Keynes – Liverpool FC i EFL Cup (Carabao Cup) onsdag 25 september 2019. Kvällens match Milton Keynes – Liverpool är en av totalt åtta sextondelsfinaler i EFL Cup. Tre av dem finns att streama live, se längre ner vilka…

Milton Keynes – Liverpool Live Stream

Milton Keynes – Liverpool kan ses via fri live streaming i din mobil, padda eller dator på Unibet och Bet365.

Som exempel kan vi beskriva det går blixtsnabbt att logga in på Unibet genom enkel och smidig bankinloggning utan massor av information att fylla i. Samtidigt erbjuds du som ny hos Unibet en extremet generös 500% välkomstbonus där du får 500 kr extra av Unibet ifall du sätter in endast 100 kronor! Pengar måste finnas på ditt spelkonto hos spelbolaget för att live streaming ska bli tillgängligt så därför kommer insättningsbonusen väl till pass då du sedan kan streama, inte bara EFL Cup matchen Milton Keynes – Liverpool, utan även massor av annan sport dygnet runt alla dagar i veckan året om.

Streama matcherna live hos dessa spelbolag och ta dina välkomstbonusar som ny medlem hos dem:

EFL Cup 25 Sep 2019

20:45 Brighton – Aston Villa
20:45 Burton – Bournemouth
20:45 Chelsea – Grimsby
(streama och spela live på Bet365)
20:45 Milton Keynes – Liverpool
(streama och spela live på Unibet eller Bet365)
20:45 Oxford Utd – West Ham
20:45 Sheffield Utd – Sunderland
20:45 Wolves – Reading
21:00 Manchester Utd – Rochdale
(streama och spela live på Unibet eller Bet365)

Speltips Milton Keynes – Liverpool

League One klubben Milton Keynes bör inte ha en suck mot Premier League laget Liverpool FC. Milton Keynes är inte bättre placerad än på femtonde tabellplats i League One och har heller ingen lysande form efter två raka 0-1 förluster på hemmaplan i ligaspelet. Liverpool å sin sida ser starkare ut än någonsin och leder Premier League fem poäng före tvåan Manchester City efter idel vinster när det spelats sex omgångar.

Över 3.5 mål i matchen spelas till oddset 1.91 @ Betsson och NordicBet.

Streama & Spela odds Live 25/9

Streama och spela odds på sporter som exempelvis fotboll, hockey och tennis med massor av spelbonusar där du får sådana där sköna extra slantar av bettingbolagen att oddsa med när du gör din första insättning. Flertalet av dessa erbjuder också både livestreaming och livebetting under matcherna. Ännu en gång måste vi få påpeka den höga underhållningsfaktorn som det innebär att betta live-odds under matcherna när man samtidigt streamar matchen live.