c more

Streama och spela odds på Ungern – Sverige i kvalmatchen till fotbolls-EM Live fredag 4/10 kl. 20:15! Sveriges andra kvalmatch till damernas fotbolls-EM ska spelas denna underbara fredagsafton 4 oktober 2019 och Ungern står för motståndet. Ungern – Sverige Live stream är givet en sådan här fotbollskväll när svenskorna ska göra samma sak som Island gjorde i första kvalomgången, nämligen besegra Ungern! Speltipset med tillhörande odds inför matchen går förstås i blågula färger.

Ungern – Sverige Live Stream

Eftersom dagens EM-kval match för damer i fotboll inte visas på någon traditionell tv-kanal mer än TV12 så blir naturligtvis live streaming sändningen av matchen Ungern – Sverige på C More ännu mer intressant. Sverige gjorde ju ett fantastiskt starkt fotboll-VM i somras och höll sånär på att ta sig till VM-final men förlorade semifinalen mot Nederländerna med knappa 0-1. En skön revansch för den missade finalplatsen var ändå att Svenskorna vann bronsmatchen mot England. Som nyblivna bronsmedaljörer jagar nu Sverige en plats i 2020 år fotbolls-EM och då vore det självklart bra om man tar och besegrar Ungern ikväll. Se Sveriges mästerskapsjakt via live streaming i mobilen, surfplattan eller din bärbara dator på C More. Matchstart kl. 20:15.

Till C MORE här –>>>

Speltips Ungern – Sverige 4 okt

Sverige vann sin första kvalmatch till fotbolls-EM 2020 för nästan exakt en månad sedan på bortaplan med 1-4 mot Lettland. Återigen är det alltså bortamatch som gäller för Sverige, den här gången mot Ungern som fick stryk mot gruppledaren Island med 4-1. island leder nu EM-kval grupp F före Sverige tack vare att man i förrgår vann sin andra kvalmatch mot Slovakien med 1-0 och således spelat ihop maximala 6 poäng på två matchomgångar. Sverige kan vid vinst idag mot Ungern gå upp i gruppledning. Sverige är normalt sett betydligt bättre än Ungern och ska inte ha några större svårigheter att vinna över Ungern trots spel på bortaplan.

Över totalt 4.5 mål i EM-kval matchen mellan Sveriges och Ungerns damlandslag spelas till ett odds på 2.08 hos antingen Unibet eller Mr Green.

Fotbolls-EM Kval Damer 4/10

15:00 Turkiet – Estland
17:00 Danmark – Bosnien-Hercegovina
17:30 Litauen – Schweiz
17:30 Malta – Italien
17:45 Vitryssland – Norge
18:00 Albania – Portugal
18:00 Lettland – Slovakien
19:00 Slovenien – Nederländerna
20:15 Ungern – Sverige
21:30 Spanien – Azerbaijan

Se på Ungern – Sverige Live stream i fotbolls-EM kvalet nu!