Tippa odds och se på Houston Dynamo – Los Angeles Galaxy Live stream 6 oktober 2019: Oj vi höll på att missa att det idag söndag 6/10 spelas MLS Decision Day med full omgång MLS matcher som är den sista omgången innan playoff tar vid. Alla matcher börjar samtidigt ikväll klockan 22:00 svensk tid. LA Galaxy med Zlatan Ibrahimovic är redan slutspelsklara men har idag chansen att förbättra positionen inför slutspelsmatcherna.

Streama Houston Dynamo – LA Galaxy Live

Se på MLS live stream som medlem hos Unibet här eller på Bet 365 här! Registrera först ett konto hos något av spelbolagen och gör en sedan en insättning för att få din välkomstbonus + tillgång till live streaming i alla dina skärmenheter såsom exempelvis mobilen eller datorn. Så länge det finns pengar på spelkontot kan du se på sport live streaming dygnet runt dag ut och dag in. Med andra ord finns det inget att tveka på, utan det är bara att streama på för glatta livet och njuta av Zlatan Ibrahimovics gudabenådade fotbollskonster på fotbollsplanerna runt om i USA. Vem vill inte se Zlatan fortsätta göra mål i MLS innan han sparkar upp fotbollsskorna på hyllan för gott? Watch MLS live stream now!

Speltips Houston Dynamo – LA Galaxy

Zlatan har gjort mål i åtta av sina nio senaste matcher för sitt Los Angeles Galaxy och vi på Svenskt Spel har flera gånger i spelväg firat triumfer i och med hans frekventa målskörd. Vi ser ingen anledning till att bryta trenden med att spela på Zlatan som målskytt ännu en match då det råder mer regel än undantag att vår svenske anfallsstjärna gör mål.

Zlatan spelas som målgörare i matchen Houston Dynamo – Los Angeles Galaxy med odds 1.53 @ Bet 365.

Söndagskvällens MLS matcher 6/10

22:00 Atlanta United – New England Revolution
22:00 DC United – FC Cincinnati
22:00 FC Dallas – Sporting Kansas City
22:00 Houston Dynamo – Los Angeles Galaxy
22:00 Los Angeles FC – Colorado Rapids
22:00 Montreal Impact – New York Red Bulls
22:00 Orlando City – Chicago Fire
22:00 Philadelphia Union – New York City
22:00 Portland Timbers – San Jose Earthquakes
22:00 Seattle Sounders – Minnesota United
22:00 Toronto FC – Columbus Crew
22:00 Vancouver Whitecaps – Real Salt Lake