Titta på Sverige – Slovakien live stream med avspark kl. 18:45 i mobilen, surfplattan eller bärbara datorn i fotbolls-EM kvalets tredje omgång för damer tisdag 8 oktober 2019. Speltipset inför matchen Sverige – Slovakien vi skrivit ihop nedanför får du gärna följa genom att betta på ett odds du med.

Sverige – Slovakien Live Stream 8/10

Se Sverige – Slovakien live stream på C More utan krusiduller i vilken skärmenhet du än vill titta på. Mobilen, läsplattan och bärbara datorn är här populära skärmenheter att streama fotboll live på då du kan befinna dig vart som helst utan att det stör någon annan i din omkrets eller om du exempelvis är ute och reser. Streama helt enkelt Sverige – Slovakien springandes, gåendes, ståendes, krypandes, sittandes eller liggandes, du väljer själv!

TILL C MORE >>>

Betta på Sverige – Slovakien live

Förutom ett oddsspel innan matchstart kommer vi i vanlig ordning även spela på liveodds under hela tiden matchen pågår. Här gäller det att vara snabb i vändningarna och förutse nästa inkast, nästa frispark, nästa gula kort, nästa mål eller något av alla de övriga liveoddsspel som erbjuds inom livebetting hos spelbolaget Bet365 som erbjuder nya spelare 100 % bonus upp till 1000 kr i spelkrediter på första insättningen.

Speltips inför Sverige – Slovakien

I fotbolls-EM kvalgrupp F spelar Sverige, Island, Slovakien, Lettland och Ungern. Bara ettan i gruppen är direktkvalificerade för dam fotbolls-EM 2021 i England medan grupptvåan har en chans genom att rankas bland de bästa av alla grupptvåorna. Slutar två lag på samma poäng i gruppen avgörs tabellplacering utifrån inbördes möten. Två gruppomgångar med matcher har spelats hittills och Sverige är just nu gruppetta före Island med två vinster vardera. Slovakien är trea med en förlust och en vinst. Island slog Slovakien med bara 1-0 så svenskorna får verkligen inte underskatta slovakiskorna idag. Senast Sverige mötte Slovakien var i EM-kvalet 2016 och då vann Sverige på hemmaplan med 2-1.

Under 4.5 mål i matchen Sverige – Slovakien spelas till oddset 1.87 @ Unibet >>.

EM-kval schemat damer 8 okt

14:00 Grekland D – Tyskland D
15:00 Turkiet D – Slovenien D
17:00 Kazakhstan D – Frankrike D
17:30 Italien D – Bosnien-Hercegovina D
17:30 Rumänien D – Belgien D
18:00 Färöarna D – Norge D
18:00 Finland D – Albanien D
18:00 Georgien D – Danmark D
18:00 Serbien D – Österrike D
18:00 Vitryssland D – Wales D
18:15 Estland D – Kosovo D
18:45 Sverige D – Slovakien D
19:00 Lettland D – Island D
19:00 Schweiz D – Kroatien D
19:00 Tjeckien D – Spanien D
20:00 Nederländerna D – Ryssland D
20:30 Ireland D – Ukraina D

Se på Sverige – Slovakien Live Stream idag och heja fram våra svenska tjejer till nya kvalpoäng!