Malta – Sverige live stream och rätt tv-kanal jagas i sökningar på google inför dagens kvalmatch till Fotbolls-EM lördag 12 oktober 2019.

Lugn, vi har koll på läget inför den viktiga EM-kval matchen Malta – Sverige och tipsar dessutom längre ner i inlägget om ett spelläge på odds inför matchstart kl. 20:45. Kicka igång nu Sverigevänner, tre färska EM-kvalpoäng ska landas denna lördagsafton! Streama även dagens match i U21-kvalet mellan Sverige och Island kl. 15:45!

Malta – Sverige Live Stream & TV

c more

Stream de la Creme, med bästa bildkvalitet i alla skärmenheter, erbjuds i den betydelsefulla EM-kvalmatchen Malta – Sverige av C MORE >>>

Matchen visas på tv-kanal TV4 men det finns så många bra anledningar till att istället streama Malta – Sverige live på C More. Ha bara en mobil eller bärbar dator till hands så kan du utan problem se på Malta – Sverige live stream utan reklam oavsett om du är ute och reser eller om du bara vill undvika att störa övriga familjemedlemmars tv-tittande på något annat tv-program. Även om vi såklart har väldigt svårt att förstå vad som kan vara mer intressant eller spännande än en superviktig EM-kvalmatch i fotboll med Sverige inblandat?

TILL C MORE HÄR >>>

Fler matcher på C More idag

För att trappa upp stämningen ytterligare inför Sveriges bortamatch mot Malta i EM-kvalet denna kvalkväll så tycker åtminstone vi på Svenskt Spel att det känns alldeles förträffligt bra att att först tidigt på eftermiddagen kunna ladda upp med matchen lika viktiga U21-EM kvalmötet Sverige – Island kl. 15:45. Därefter tar vi och kollar på Danmark – Schweiz i EM-kvalet som startar kl. 18:00. Även dessa båda matcher sänds via live streaming på C More!

15:45 Sverige U21 – Island U21 (U21-EM Kval)
18:00 Danmark – Schweiz (EM Kval)
20:45 Malta – Sverige (EM Kval)

TILL C MORE HÄR >>>

Fotbolls-EM kval 12/10

15:00 Georgien – Irland
18:00 Bosnien-Hercegovina – Finland
18:00 Danmark – Schweiz (Streama på C More här)
18:00 Färöarna – Rumänien
20:45 Italien – Grekland
20:45 Liechtenstein – Armenien
20:45 Malta – Sverige (Streama på C More här)
20:45 Norge – Spanien

Speltips Malta – Sverige 12 Okt

Sedan 1986 har Sverige mött Malta i åtta landskamper och vunnit allihop. Slående är att Sverige inte släppt in ett enda mål under dessa matcher. Målskillnaden är smått sanslösa 30-0! Senast lagen möttes var i våras då Sverige tog emot Malta på Friends Arena i Stockholm vilken slutade 3-0 efter varsina mål gjorda av Robin Quaison, Viktor Claesson och Alexander Isak.

Se här alla resultat ifrån Sveriges matcher mot Malta från slutet av 1986.

2019-06-07 Sverige – Malta 3 : 0 (EM-kval)
2009-09-09 Malta – Sverige 0 : 1 (VM-kval)
2009-06-10 Sverige – Malta 4 : 0 (VM-kval)
2005-06-04 Sverige – Malta 6 : 0 (VM-kval)
2004-09-04 Malta – Sverige 0 : 7 (VM-kval)
2001-02-28 Malta – Sverige 0 : 3 (Träningsmatch)
1987-05-23 Sverige – Malta 1 : 0 (EM-kval)
1986-11-16 Malta – Sverige 0 : 5 (EM-kval)

Vi tippar såhär inför matchen

Eftersom Sverige inte släppt in ett enda mål mot Malta sedan 1-2 vinsten i VM-kval matchen på bortaplan i november 1985 så känner vi stor tillförsikt inför kvällens EM-kval match med ett spel på att Sverige faktiskt inte släpper in något mål idag  heller.

EM-kval tipset Malta – Sverige: Båda lagen gör inte mål, odds 1.26 @ NordicBet.

Högre odds desto mindre insats och tvärtom ju lägre oddset är desto högre insats brukar vi spela.

Spela odds live under matchen

Det finns sannerligen inget mer upphetsande, spännande och roligare inom bettingområdet än att spela på odds live i direktsändning under en fotbollsmatch. Adrenalinpåslaget som blir under varje matchsekvens är extremt underhållande enligt oss. Tänk att varje situation kan vara avgörande för ditt nyss lagda oddsspel, Och det finns massor av olika spelmarknader med odds att spela på under matchens gång. Både Sveriges landslag och du som person kan bli en vinnare! Ta del av flera välkomstbonusar och utnyttja alla bonuspengarna till exempelvis liveodds-spel under matchen Malta – Sverige.

Lite fotbollskuriosa Sverige och Malta

Såhär inför kvällens landskamp Malta – Sverige Malta tar vi och jämför några statistiska förhållanden. Sveriges befolkning har nyligen överstigit tio miljoner invånare medan Malta har ungefär en halv miljon invånare. Sverige är placerad som 18:e fotbollsnation i FIFA’s världsranking samtidigt som Malta befinner sig på 179:e plats på samma lista.

Titta på Malta – Sverige Live Stream ikväll med sändningsstart på C More klockan 20:00!