Streama Sverige x2 idag! Idag lördag 12 oktober 2019 kan vi avnjuta både Sverige U21 – Island U21 Live Stream och Malta – Sverige Live Stream på samma streamingtjänst!

Sverige spelar idag två viktiga EM-kval landskamper där Sverige U21 grabbar tar sig an Island kl. 15:45 i eftermiddag och Sveriges herrlandslag möter Malta senare ikväll med start kl. 20:45.

15:45 Sverige U21 – Island U21 (U21 EM-kval)
20:45 Malta – Sverige (EM-kval)

Sverige U21 – Island U21 Live Stream

Vilken görskön fotbollslördag vi har framför oss med två svenska fotbollslandslag spelandes varsin avgörande EM-kvalmatch. Här och nu fokuserar vi på Sveriges U21 gäng som idag ska lira sin andra gruppmatch i kvalet till U21 fotbolls-EM 2021 där Island står för motståndet.

Se på Sverige U21 – Island U21 live stream med avspark klockan 15:45 på på C More här. Du erbjuds att titta på matchen Sverige – Island (och dessutom Malta – Sverige ikväll) i vilken av dina skärmenheter du vill såsom mobilen, läsplattan eller bärbara datorn oavsett var du sitter, ligger eller står.

TILL C MORE >>>

Malta – Sverige Live Stream, TV-Kanal, Tips EM-Kval 12/10

Speltips Sverige U21 – Island U21

Vi räknar iskallt med att Island kommer utgöra ett stort hot till tre välbehövliga poäng för Sverige. Island har redan hunnit spela två kvalmatcher i gruppspelet och vunnit dem båda mot Luxemburg 3-0 och Armenien 6-1. Sverige förlorade sin hittills enda EM-kvalmatch mot Irland med 1-3 vilket gör att en vinst hemma mot Island idag nästan är ett måste. Hemmamatcherna är förstås viktiga för att fånga in nya poäng på och skulle Sverige förlora sin andra hemmamatch på raken här så ser det rätt mörkt ut i fortsättningen av kvalspelet. Men vi tror på Sverige i det något utsatta läget och spelar på svensk seger över Island till oddset 1.64 @ NordicBet som erbjuder nya spelare 100 % Bonus upp till 1 000 kr.

Se på Sverige U21 – Island U21 Live Stream idag och heja fram Sverige till seger! Heja Sverige friskt humör…