Adler Mannheim – Djurgårdens IF Live stream plus ett speltips erbjuds du idag 15 oktober. CHL gruppfinal i F-gruppen CHL spelas mellan tyska Adler Mannheim och Djurgårdens IF. Det skiljer bara en ynka poäng dem emellan inför kvällens drabbning och gruppvinnaren får en liten fördel av möjligen något klenare motstånd i det kommande CHL slutspelet.

Streama Mannheim – Djurgården

Alla CHL matcherna går att streama live direkt i mobil, platta och dator hos Unibet och NordicBet inklusive alla svenska lagens matcher samt givetvis Adler Mannheim – Djurgården live stream.

Bägge spelbolagen erbjuder även livebetting under matcherna vilket bildar en perfekt kombination tillsammans med live streaming. För att kunna streama och spela på CHL krävs inget mer än att du är inloggad samt har satt in en liten peng på spelkontot. När det gäller insättningen så ska du som ny veta om att du får särdeles fina välkomstbonusar på din första insättning hos dem.

Unibet erbjuder så mycket som 500% bonus vilket innebär 500 kronor extra vid en insatt hundring. NordicBet ger dig 100% bonus men istället ända upp till 1000 kr extra. Streama och spela live för glatta livet på våra svenska hockeygrabbar när de nu ger sig i kast med tufft europeiskt hockeymotstånd.

Sverige – Spanien Live Stream, TV-Kanal, Tips EM-Kval 15/10

CHL tisdag 15 oktober 2019

17:00 Plzen (Tjeckien) – Zug (Schweiz)
18:00 Färjestad (Sverige) – München (Tyskland)
18:00 Kärpät (Finland) – Skellefteå (Sverige)
18:00 Luleå (Sverige) – Belfast (Storbritannien)
18:00 Yunost Minsk (Vitryssland) – Pelicans (Finland)
19:30 Adler Mannheim (Tyskland) – Djurgården (Sverige)
19:30 Grenoble (Frankrike) – Bern (Schweiz)
19:30 Rungsted (Danmark) – Hameenlinna (Finland)
19:30 Vienna Capitals (Österrike) – Tychy (Polen)
19:45 Biel (Schweiz) Klagenfurt (Österrike)
19:45 Lausanne (Schweiz) – Trinec (Tjeckien)
20:30 Cardiff (Storbritannien) – Frölunda (Sverige)

Speltips Mannheim – Djurgården 15/10

Djurgårdens IF leder CHL grupp F på 12 poäng inför den sista gruppspelsomgången med fyra vinster och en förlust. Märkligt nog är kom den enda förlusten (3-6) på egen hemmais mot gruppjumbon Vienna Capitals som förlorat alla sina övriga matcher.

Dagens motståndare Adler Mannheim jagar i bakhasorna på 11 poäng och tar i händelse av seger över förstaplatsen i gruppen. Det vill förstås Djurgården till varje pris undvika så här gäller det att åtminstone få oavgjort som resultat ikväll.

Tipset Mannheim – Djurgården: Dubbelchans X2 spelas till oddset 1.67 @ Bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2019-10-15 kl. 11:05 men kan komma att ändras.