Så är då helgen trevligt nog i antågande och vi har några fotbollsmatcher på fredagsprogrammet att blicka fram emot under hela fredagskvällen. Spel på odds inför flera av matcherna är förstås givet och ett av dem tipsar vi om här inför kvällens match på Tunavallen mellan AFC Eskilstuna och Sundsvall vilken är ett urviktigt möte i botten av den Allsvenska tabellen.

Fredagsfotboll 18 oktober 2019

19:00 AFC Eskilstuna – Sundsvall (Allsvenskan)
19:00 IK Frej – Halmstad (Superettan)
20:30 Eintracht Frankfurt – Leverkusen (Bundesliga), (Streama på Unibet)
20:45 Nice – PSG (Ligue 1), (Streama på Unibet)
21:00 Granada – Osasuna (La Liga), (Streama på Unibet)

Speltips Eskilstuna – Sundsvall 18/10

AFC Eskilstuna är tvungna att som tabelljumbo, fyra poäng efter Sundsvall på direktkvalsplats, vinna idag. Det återstår efter den här matchen endast två omgångar att få in nya poäng på. Formen är tyvärr inget vidare för dagens hemmalag Eskilstuna medan bortalaget Sundsvall, som tidigare befann sig som jumbo, har kammat hem sju poäng på de tre senaste matcherna och därmed forcerat i botten av tabellen. Med andra ord är det verkligen vinna eller försvinna som gäller för AFC Eskilstuna och de kommer garanterat att kämpa till sista svettdroppen för poängen idag.

Tipset 18/10: Dubbelchans 1X, odds 1.78 @ Unibet.

Läskigaste Halloween spelen 2019 är ruggiga värre!