Halloween 2019

Halloween 2019 närmar sig och vi har listat de läskigaste spelen! Höstens mörker kryper inpå, det gör också Halloweens ruggigaste spel. När det kommer till Halloween har inte spel-skaparna sparat på skräck och hemskheter, men just den kusliga stämningen är precis vad vi alla söker under den här tiden, eller hur?

Halloween spel 2019

Pumpkin Smash har bonus-symboler man vill åt, få 2 av dem på spelplanen och upp till hela 50 priser ligger i potten. Multiplikator x 7 som max.

Mr. Hallow-win erbjuder glödande pumpor som delar ut 50, 100 eller hela 300 x insatsen! Wilds ger 10 x insatsen eller 20 fria snurr.

Halloween Jack är en läskig figur, men du behöver bara spela dina kort rätt. Samla så många lyktor du kan och den ena kusliga men riktigt fascinerande funktionen efter den andra uppenbarar sig.

Halloween från 1978 har 3 Bonus-scatter som öppnar ”Trick or Treat”-hjulet. Nästa bonus-steg; ”The Boogeyman” ger tillgång till en multiplikator som ökar med 1 för varje pris.

Immortal Romance ger dig chansen att få 3 scatters som öppnar kammaren till fria snurr. Vampyrerna ger olika antal snurr; upp till 25 stycken med det rätta knycket och med rätt symbol.

Creepy Carnival skapar förutsättningar för 300 x insatsen. Spelet är unikt med en mängd funktioner som känns riktigt fängslande även om själva skådeplatsen är ganska skum.

Dark Vortex är en mörk värld av onda krafter. Med 5 Vortex-symboler på spelplanen öppnas fria snurr och upp till 7 318 x insatsen gör att spelet bjuder på spänning utöver det vanliga.

House of Doom öppnar dörrarna och med musik av bandet Candlemass är det dukat för en ruggig spelstund och med 5 Wilds är 2 500 x insatsen ingen omöjlighet.

Återigen vill vi uppleva det som sätter skräck i oss, så om du bara vågar så häng med oss in i mörkret i CherryCasino här!