Hockeytorsdag 31 oktober (31/10) innehåller en full omgång SHL matcher. Linköping HC – HV 71 är en av dem och vi testar här ett spelodds inför detta hockeyslag vilket också utgör vårt SHL tips för dagen.

Se längst ner alla hockeybonusar på SHL och NHL som du utan konstigheter kan få!

SHL torsdag 31 oktober

19:00 Linköping – HV 71
19:00 Luleå – Rögle
19:00 Malmö – Frölunda
19:00 Oskarshamn – Brynäs
19:00 Skellefteå – Djurgården
19:00 Växjö – Leksand
19:00 Örebro – Färjestad

Läskigaste Halloween spelen 2019 är ruggiga värre!

Speltips Linköping – HV 71 31/10

LHC’s säsong är katastrofalt dålig så är långt. Ingen kan såklart vara nöjd med att inneha jumboplatsen i SHL-tabellen. Men att just Linköping HC skulle befinna sig som tabelljumbo efter fjorton spelade omgångar hade inte många hockeyexperter väntat sig. Nu är Linköping en poäng efter Leksand närmast framför och tre poäng efter Växjö som ligger precis ovanför kvalstrecket. I det korta perspektivet måste nu målet för Linköping vara att i första hand ta sig till säkrare mark i tabellen och då blir varje poäng superviktig.

HV71 är inne i en rätt stark period för tillfället även om det blev förlust senast med 3-2 borta mot SHL-fyran Färjestad efter en rad om tre matcher utan förlust dessförinnan. Idag när det mer eller mindre vankas hockeyderby kommer resan för HV-spelarna inte vara något bekymmer. Visst kommer man ha den större delen av publiken emot sig men vi tror ändå att den fina formen som HV71 innehar kommer bli avgörande.

SHL-tipset 31/10: HV71 vinner över Linköping HC till oddset 2.27 @ LeoVegas >>.

Bettingbonusar på hockey

Spela odds och livebetting på SHL och NHL hockey med mängder av av bettingbonusar. Spelbolagen ger dig extra pengar att spela med när du gör din första insättning hos var och en av dem.

De flesta av spelbolagen erbjuder också livebetting under matcherna. Återigen slår vi ett slag för den höga underhållningsfaktorn som det innebär att betta live-odds under matcherna när man samtidigt tittar på matchen live online eller varför inte direkt på plats i hockeyarenan!

Spelbolag och bonus