Nattens NHL schema 4 november 2019 innehåller de två matcherna Washington Capitals – Calgary Flames kl. 01:00  och Anaheim Ducks – Chicago Blackhawks kl. 02:00. I NHL tipset ger vi Bäckström en chans att producera poäng.

Se matchen på Viaplay här >>

Speltips Washington Capitals – Calgary Flames 4/11

Nicklas Bäckström gick poänglös ifrån isen i senaste matchen hemma i Capital One Arena när man tog en storseger mot Buffalo Sabres med 6-1. Men med tanke på den jämna goda poängskörd Bäckis stått för tidigare under säsongen, som också bidragit till att Washington Capitals leder den östra konferensen, så tänker vi att han inte lär gå poänglös en andra match i rad.

Nicklas Bäckström gör poäng i matchen till oddset 1.47@ LeoVegas.

Läskigaste Halloween spelen 2019 är ruggiga värre!

Spela med bonuspengar