Los Angeles FC – Los Angeles Galaxy Live Stream MLS: Zlatan och hans LA Galaxy spelar inatt ett kokhett Los Angeles derby i fotboll mot lokalkonkurrenten Los Angeles FC. Klockan 04:30 svensk tid natten mellan torsdag 24 oktober (24/10) och fredag 25 oktober (25/10) kan du streama LA Galaxy och Zlatan Ibrahimovic i kvartsfinalen mot Los Angeles FC i MLS slutspelets kvartsfinal.

MLS kvartsfinaler tidigt på morgonen fredag 25 oktober 2019:
02:00 Atlanta United – Philadelphia Union
04:30 Los Angeles FC – Los Angeles Galaxy

Streama Los Angeles FC – Los Angeles Galaxy

Unibet erbjuder suveränt högupplösta livesändningar av matcherna i fotbollsligan MLS från USA. Unibets live streaming schema innehåller förstås nattens match Los Angeles FC – Los Angeles Galaxy. Se alla matcher med Zlatan och övriga svenskar i MLS i alla dina enheter såsom datorn, läsplattan och mobilen. För att se på MLS live stream hos Unibet behöver du bara vara inloggad och ha pengar på ditt unibet-konto.

Idag går det det oerhört enkelt och snabbt att registrera/öppna ett konto hos Unibet. Om du därefter sätter in 100 kr i en engångsinsättning får du omedelbart 500% i bonus vilket motsvarar 500 kr extra + tillgång till Unibet live streaming!

Live streaming hos Unibet inkluderar naturligtvis Los Angeles Galaxy live stream. Du kan också streama massor av annan sport som hockey, rugby, tennis, basket, amerikansk fotboll osv… Så länge du har någon krona kvar på kontot är live streaming tjänsten tillgänglig för dig som medlem alla dagar, dygnet runt, året om.

Så streamar du live

  1. Registrera/logga in på Unibet här – det går blixtsnabbt!
  2. Gör en insättning och få 500% i bonus + tillgång till Unibets live streaming sändningar
Streama Los Angeles FC - Los Angeles Galaxy Live

Unibets live streaming schema för nattens fotbollsmatcher.

Inför fotbollsderbyt i Los Angeles

Galen stämning väntas runt och i fotbollsarenan Banc of California Stadium i Los Angeles när lokalderbyt Los Angeles FC – Los Angeles Galaxy ska avgöra vilken klubb som tar sig till semifinal i MLS slutspelet. Zlatan och övriga spelare i LA Galaxy behöver nog prestera på max för att ro semifinalbiljetten i hamn då Los Angeles FC varit outstanding den här säsongen och vann den västra konferensen överlägset samt tog mest poäng av alla klubbarna totalt sett i hela MLS under grundspelet. Men det är sådana här matcher Zlatan gillar allra mest och vi har ju sett svensken göra mål åtskilliga gånger tidigare under säsongen. Zlatan Ibrahimovic slutade två i skytteligan och har därmed ännu en gång visat att han är en målskytt av högsta kaliber.

Vinna eller försvinna gäller

Förlorar LA Galaxy med Zlatan i laget är det färdigspelat för deras del och högst troligen är detta då samtidigt hans avskedsföreställning i MLS då kontraktet går ut. Vinner de däremot så får vi avnjuta ytterligare minst en spännande slutspelsmatch (semifinal) med Zlatan på topp för sitt LA Galaxy. Alla MLS matcher i slutspelet innebär vinna eller försvinna med en gång och avgörs därmed inte via dubbelmöten.

Zlatan Ibrahimovic mot Gustav Svensson?

I övrigt fick vi två klara MLS semifinalister tidigare under torsdagsmorgonen då de två första kvartsfinalerna spelades. New York City – Toronto FC slutade 1-2 och Seattle Sounders besegrade Real Salt Lake.med 2-0 där svensken Gustav Svensson slog in 1-0 målet. Vinner LA Galaxy nattens möte mot Los Angeles FC så möts Zlatan Ibrahimovic och Gustav Svensson i semifinal!

Speltips LAFC – LA Galaxy kl. 04:30

Upp tidigare än tuppen gäller denna fredagsmorgon 25 oktober 2019 om man vill uppleva årets hittills absolut mest uppmärksammade och hetaste fotbollsmatch i MLS. Både Los Angeles FC och Los Angeles Galaxy har stora fanskaror och de kommer utgöra en härlig inramning av matchen runt om på läktaren. Derbyn av sådan här dignitet får man sällan vara med om då det är en helt avgörande match i sluspelet av MLS och som ska bestämma vilken av klubbarna som får spela semifinal. Det blir inte precis sämre för oss intresserade svenskar att Zlatan Ibrahimovic kommer ha en direkt avgörande roll i det hela. Zlatan har som sagt öst in mål genom hela grundspelet och vi vill förstås hemskt gärna se honom gör det igen för sitt LA Galaxy mot ärkerivalen LAFC.

Vanligt med superjämna LA-derbyn

Vi har våra föraningar om att fotbollsderbyt i Los Angeles kommer bli ett tufft och jämnt sådant. Kikar vi på tidigare inbördes ligamöten i MLS så inser vi att nattens match mellan LAFC och LA Galaxy naturligtvis kan komma att bli en likadan match. Faktum är att, hur suveräna Los Angeles FC än varit denna säsong så har Los Angeles Galaxy ett litet psykologiskt övertag på sin lokalkonkurrent i och med fler vinster. Men visst är det anmärkningsvärt jämna resultat spm de presterat i sina matcher mellan varandra. Tre av de fem senaste matcherna har slutat oavgjort och de två andra har vunnits av LA Galaxy med uddamålet.

2019-08-26 Los Angeles FC – Los Angeles Galaxy 3 : 3
2019-07-20 Los Angeles Galaxy – Los Angeles FC 3 : 2
2018-08-25 Los Angeles Galaxy – Los Angeles FC 1 : 1
2018-07-20 Los Angeles FC – Los Angeles Galaxy 2 : 2
2018-03-31 Los Angeles Galaxy – Los Angeles FC 4 : 3

Och nu till speltipset inför ödesmatchen. Zlatan Ibrahimovic tippas av oss som målskytt i matchen Los Angeles FC – Los Angeles Galaxy till oddset 2.23 hos Unibet.