Inter – Parma Live Stream & Tips 26/10: Streama och spela på lördagens Serie A möte Inter – Parma den 26 oktober där svenskarna Riccardo Gagliolo (back) och Dejan Kulusevski (mittfältare) är viktiga spelare för Parma. I förra omgången så vann Parma över Genoa med 5-1 och Kulusevski nätade för andra gången i ligaspelet den här säsongen. 

Inter – Parma Live Stream

Att få se svenskar spela fotboll i några av världens största fotbollsligor är alltid spännande. Kanske inte så många har koll på att vi har två svenskar spelandes i Parma den här Serie A säsongen 2019/2020? Dessutom är båda två givna i Parmas startelva! Riccardo Gagliolo huserar i mittbackslåset och den svenske U21-landslagsmannen Dejan Kulusevski är en mittfältare/anfallare för Parma. Underbart är väl då att du och alla andra boendes i Sverige kan se på Inter – Parma live stream på Unibet och/eller Bet365.

Du måste vara inloggad och pengar måste finnas på ditt spelkonto hos spelbolagen för att live streaming ska bli tillgängligt.

Speltips Inter – Parma 26/10

Inter utmanar den här säsongen Juventus om ligatiteln och är bara en poäng efter Turinklubben. Inter har vunnit alla ligamatcher hittills utom den i förlustmatchen mot just Juventus i förra omgången. Parma ligger åtta inför dagens match mot Inter och har tre vinster och en förlust på sina fyra senaste matcher. Det ska bli kul att se om Parma, med sin fina form och båda svenskar, kan rubba Inter på sin hemmaarena Stadio Giuseppe Meazza (San Siro) i Milano. Vi får snart bli varse om hur det hela slutar då matcher har avspark klockan 18:00 ikväll men väljer att tippa på att båda lagen gör mål till vars odds 1.95 går att spela på hos både Unibet och Bet365. Det passar ju alldeles utmärkt att spela liveodds under matchen hos dessa spelbolag också då de bägge två erbjuder live streaming direkt på sajterna i alla dina skärmenheter såsom mobilen, plattan och datorn.

Serie A schemat 26 okt

15:00 Lecce – Juventus
18:00 Inter – Parma ((Riccardo Gagliolo back och Dejan Kulusevski mittfältare i Parma))
20:45 Genoa – Brescia
Läs: Serie A Live Stream

Hockeylördag Tipset 26/10: Frölunda – Skellefteå