Guldjakten i Allsvenskan 2019 ska strax ha sin upplösning. Östersunds FK – Hammarby IF är matchen idag 27/10 som kan vara av avgörande karaktär för hur Allsvenskan ska sluta. Vi är inne i den näst sista omgången av Allsvenskan och Hammarby är först ut bland guldkandidaterna att spela. De övriga guldkandidaterna Djurgården, AIK och Malmö FF spelar imorgon måndag 28/10. Speltipset inför Östersund – Hammarby finns att läsa längre ner i denna artikel.

SVERIGE: Allsvenskan
15:00 AFC Eskilstuna – Sirius
15:00 Häcken – IFK Norrköping
17:30 Östersund – Hammarby
Läs: Allsvenskan Live Stream

Söndagens övriga fotbollstablå 27/10

Söndagen 27 oktober består av många laddade fotbollsmatcher och det är kul att vi har nöjet att kunna streama ett antal matcher ifrån fotbollsligor runt om i Europa med svenskar inblandade. Victor Nilsson Lindelöf, Albin Ekdal, Robin Olsen, Ken Sema och Alexander Isak är allihop i hetluften idag.

ENGLAND: Premier League
15:00 Newcastle – Wolves
17:30 Arsenal – Crystal Palace
17:30 Liverpool – Tottenham
17:30 Norwich – Manchester Utd (Victor Nilsson Lindelöf back i Manchester United)

ITALIEN: Serie A
12:30 Bologna – Sampdoria (Albin Ekdal mittfältare i Sampdoria)
15:00 Atalanta – Udinese (Ken Sema mittfältare i Udinese)
15:00 Spal – Napoli
15:00 Torino – Cagliari (Robin Olsen målvakt i Cagliari)
18:00 AS Roma – AC Milan
20:45 Fiorentina – Lazio
Läs: Serie A Live Stream

SPANIEN: La Liga
12:00 Celta Vigo – Real Sociedad (Alexander Isak anfallare i Real Sociedad)
14:00 Granada – Betis
16:00 Levante – Espanyol
18:30 Sevilla – Getafe
21:00 Osasuna – Valencia
Läs: La Liga Live Stream

TYSKLAND: Bundesliga
15:30 Wolfsburg – Augsburg
18:00 B. Mönchengladbach – Eintracht Frankfurt
Läs: Bundesliga Live Stream

FRANKRIKE: Ligue 1
15:00 Rennes – Toulouse
17:00 St. Etienne – Amiens
21:00 PSG – Marseille
Läs: Ligue 1 live stream

SVERIGE: Superettan
15:00 Halmstad – Brage
17:30 Brommapojkarna – Varberg
Läs: Superettan Live Stream

Östersunds FK – Hammarby IF tipset

Vi har nu två spänningsfyllda dagar i Allsvenskan att förhålla oss till. Hammarby är först ut av topplagen att ge sig in i den näst sista matchomgången där de andra inte spelar förrän under morgondagen. Närmast efter den allsvenska ligaledaren Djurgården jagar Hammarby tre poäng efter. Men efter Hammarby följer ytterligare två lag på lika många poäng men med något sämre målskillnad. Av alla allsvenska fotbollsklubbar är formen som bäst hos just Hammarby. Som enda klubb har Hammarby klarat av att vinna alla sina sex senaste ligamatcher. Många förväntar sig nu den sjunde raka segern i och med bortamötet med Östersund.

Tipset Allsvenskan 27/10: Bortavinst för Hammarby IF mot Östersunds FK spelas till oddset 1.40 @ Bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2019-10-27 kl. 10:21 men kan komma att ändras.

Få extra pengar att spela för

Du vet väl att det finns massor av extra pengar att hämta? Ta för dig av alla extra bonuspengar som spelbolagen erbjuder nya spelare att spela med när du gör din första insättning på spelkontona hos dem.

Spelbolagen erbjuder också trivsam och nervpirrande livebetting under matcherna. Ännu en gång slår vi på den stora speltrumman för att göra rösten hörd angående den höga underhållningsfaktor som spel på liveodds under matchernas gång innebär.

Spelbolagens extra bonuspengar: