Se på Liverpool – Arsenal Live stream i EFL Cup gratis idag onsdag 30 oktober 2019 samt rygga vårt speltips skrivet här längre ner om du är sugen. Göta Petter vilken trevlig fotbollsonsdag vi överhuvudtaget har framför oss idag 30/10 full med ligacup fotboll från England (EFL Cup) samt ligafotboll från Spanien (La Liga) och Italien (Serie A). Störst av alla matcherna denna underbara lillördag anser vi Liverpool – Arsenal 20:30 och Chelsea – Manchester United 21:05 vara.

Streama Liverpool – Arsenal Live 30/10

Det fina i kråksången är att alla nämnda matcher ovan och nedan såsom dem i EFL Cup, La Liga och Serie A är tillgängliga att se på via live streaming denna finfina lillördagsafton. Streama fotboll i alla dina skärmenheter såsom mobil, padda o dator, bara du är inloggad på antingen Unibet eller Bet365 samt har en liten peng insatt på spelkontot. Utan pengar på spelkontot går det nämligen inte att se på matcherna, men det kostar hur som helst inget att titta på dem, pengarna finns hela tiden kvar på spelkontot om du inte väljer att spela för dem på odds och casino förstås. Så länge det finns pengar kvar på kontot hos spelbolagen är all live streaming öppen alla dagar året om. Det blir massor av sport att titta på framöver! 🙂 Streama Liverpool – Arsenal Live nu på:

Streama alla dessa matcher gratis

Streama alla matcher i EFL Cup, Serie A och La Liga live på både Unibet och Bet365 utan kostnad för dig som är inloggad med pengar på spelkontot. Flera svenska landslagsspelare är idag aktiva i sina respektive klubblag vars matcher idag vi markerat nedanför. Allihopa kan du som sagt se via live streaming på redan nämnda spelbolag.

EFL Cup – Onsdag 30 oktober
20:30 Liverpool – Arsenal
20:45 Aston Villa – Wolves
21:05 Chelsea – Manchester United

Serie A – Onsdag 30 oktober
19:00 Napoli – Atalanta
21:00 Cagliari – Bologna (Robin Olsen målvakt i Cagliari)
21:00 Juventus – Genoa
21:00 Lazio – Torino
21:00 Sampdoria – Lecce (Albin Ekdal mittfältare i Sampdoria)
21:00 Sassuolo – Fiorentina
21:00 Udinese – AS Roma (Ken Sema mittfältare i Udinese)

La Liga – Onsdag 30 oktober
19:00 Real Sociedad – Levante (Alexander Isak anfallare i Real Sociedad)
19:00 Valencia – Sevilla
20:00 Ath. Bilbao – Espanyol
21:00 Betis – Celta Vigo
21:15 Real Madrid – Leganes

Speltips Liverpool – Arsenal 30 Okt

Liverpool är i strålande form och vände häromdagen 0-1 underläge mot Tottenham till 2-1 seger i Premier League. I den engelska ligacupen EFL Cup vann Liverpool sin sextondelsfinal över League One klubben Milton Keynes Dons F.C. med 0-2 borta. Liverpool spelade med en B-lags uppställning i den matchen vilket man säkerligen inte gör idag när man ställs mot Arsenal.

Arsenal har haft det något tyngre än sin motståndare i Premier League och under senaste dryga veckan hunnit med att förlora borta med 1-0 mot Sheffield United och spelat oavgjort 2-2 hemma mot Crystal Palace. I sextondelsfinalen av EFL Cup blev det däremot storseger över det gamla klassiska storlaget Nottingham med 5-0. Nottingham håller till vardags numer hus i Championship.

Med egenskaper som favör av hemmaplan och den fina formen man besitter sätter spelbolagen av naturliga skäl Liverpool i favoritrollen som vinnare i matchen mot Arsenal. Vi på Svenskt Spel finner ingen anledning till att gå emot ett sådant favoritspel utan tippar Liverpool som vinnare över Arsenal till oddset 1.89 @ NordicBet och Betsson.