En strålande lillördag 13 november med fintennis på sportagendan! Vi tar och streamar Nadal – Medvedev i ATP Finals 2019 med start kl. 15:00 och tippar odds i densamma.

ATP Finals stream 13 nov

Streama och spela live på matcherna i ATP Finals i mobilen och datorn hos Unibet och Bet365 för dig som är inloggad och har en liten peng insatt på spelkontot.

15:00 Rafael Nadal (Spanien) – Daniil Medvedev (Ryssland)
21:00 Stefanos Tsitsipas (Grekland) – Alexander Zverev (Tyskland)

Speltips Nadal – Medvedev 13/11

Rafael Nadal och Daniil Medvedev möter nu varandra i den andra omgången av ATP Finals 2019. Första omgången slutade med förlust för dem bägge två och dessutom i två raka set. Nadal förlorade mot Alexander Zverev medan Stefanos Tsitsipas blev för svår för Daniil Medvedev.

Vi har svårt att tro att världsettan Rafael Nadal ska förlora två matcher på raken i denna sista stora tennisturnering för året. Detta trots att han inte haft de bästa förberedelserna med en del skadekänningar inför turneringsstarten. Nadal spelas som vinnare över Medvedev till oddset 2.20 @ Bet365.

Tennis streaming villkor

Bet365 – Titta på livesport hos bet365! Geografiska begränsningar gäller. Ett positivt saldo krävs eller att ett giltigt spel har lagts de senaste 24 timmarna.

Unibet – Du måste vara inloggad och pengar måste finnas på ditt spelkonto hos Unibet för att live streaming ska bli tillgängligt. Få 500% bonus på din först insättning hos Unibet vilket innebär att du får 500kr av Unibet när du sätter in 100kr.

GamblingTherapy.org. 18+