England är ute efter att ikväll 14 november definitivt säkra avancemang till fotbolls-EM 2020 genom att besegra Montenegro på Wembley Stadium i London. England – Montenegro har avspark kl. 20:45 och sänds på C More.

EM-kval matcher 14/11

18:00 Turkiet – Island
20:45 Albanien – Andorra
20:45 England – Montenegro (C More Fotboll)
20:45 Frankrike – Moldavien
20:45 Portugal – Litauen
20:45 Serbien – Luxemburg
20:45 Tjeckien – Kosovo

EM-kvaltips England – Montenegro

England har gjort vad som förväntats av dem i EM-kvalet så här långt genom att komfortabelt vinna matcherna, förutom i en. Tjeckien överraskade i förrförra omgången genom att segra på hemmaplan över England med 2-1. Inte för att förlusten mot Tjeckien spelar så stor roll egentligen för England då man själv vann sin hemmamatch mot tjeckerna med hela 5-0 och således vinner kampen om att vara bäst totalt i de inbördes mötena. För tillfället har Tjeckien en teoretisk chans att gå ikapp England och även förbi då bägge lagen har två matcher vardera kvar att spela och Tjeckien i detta nu ligger tre poäng efter England i gruppen.

Montenegro som redan har spelat sin näst sista match avslutar därmed sitt EM-kval äventyr idag med match mot England. Tre poäng har Montenegro lyckats spela ihop och har inte mer att kämpa om än att undvika jumboplatsen i gruppen som innehas av Bulgarien för tillfället. Montenegro bör bli en munsbit för England hemma på Wembley idag. I föregående möte med dem vann England på Montenegros hemmaplan med 1-5. Minst något liknande i sifferväg förväntar vi oss av engelsmännen denna torsdagsafton.

EM-kvaltipset 14/11: Asian handicap på England -3.5 liras till bästa oddset 2.50 funnet hos Unibet.

Novak Djokovic – Roger Federer Live Stream & Tips 14/11