Se finalen i Nitto ATP Finals 2019 live stream och häng gärna på vårt finaltips inför finalmötet Stefanos Tsitsipas (Grekland) – Dominic Thiem (Österrike) med start 19:00 söndag 17 november (17/11).

Streama ATP Finals 2019 Live

Ikväll bänkar vi oss framför våra mobilskärmar och datorskärmar för att avnjuta årets sista stora tennisfinal i Nitto ATP Finals i London där Stefanos Tsitsipas från Grekland möter Dominic Thiem från Österrike. Finalmatchen drar igång kl. 19:00 och kan ses via live streaming direkt i mobilen eller datorn på Bet365 >> och Unibet >> bara du är inloggad och har en liten slant insatt på ditt spelkontot, vilket krävs för att live streaming-klienten ska vara öppen. Kombinera gärna stream med livebetting som också det erbjuds hos spelbolagen.

Streaming krav

Bet365 – Titta på livesport hos bet365! Geografiska begränsningar gäller men alla boendes i Sverige kan se tennisfinalen i ATP Finals 2019 via live streaming. Ett positivt saldo krävs eller att ett giltigt spel på odds har lagts de senaste 24 timmarna, du väljer.

Unibet – Se till att vara inloggad och ha pengar på ditt spelkonto hos Unibet för att live streaming ska bli tillgängligt. Få 500% bonus på din först insättning hos Unibet vilket innebär att du får 500kr av Unibet när du sätter in 100kr.

GamblingTherapy.org. 18+.

Speltips Tsitsipas – Thiem

Greken Stefanos Tsitsipas har verkligen imponerat stort i årets avslutande tennisturnering ATP Finals med två klara vinster och en ytterst knapp förlust i gruppspelet samt en övertygande semifinalvinst över Roger Federer i två raka set. I en av gruppspelsmatcherna besegrade Stefanos Tsitsipas just sin finalmotståndare österrikaren Dominic Thiem med 7-6, 6-4 och greken har därmed skaffat sig ett litet psykologiskt övertag inför dagens finalmatch.

Dominic Thiem har även han tidigare under turneringen visat varför han är en värdig finalist. Han besegrade både Novak Djokovic och Roger Federer i gruppspelet och slog sedan ut fjolårsvinnaren Alexander Zverev i semifinalen i två raka set. Enligt spelbolagen är Dominic Thiem knapp favorit att vinna dagens finalmatch i ATP Finals. Vilken härligt spännande tennisdust vi kan få uppleva idag!

Finaltipset 2019-11-17: Över totalt 23.5 Games i matchen mellan Stefanos Tsitsipas och Dominic Thiem spelas till oddset 1.90 @ Bet365 >>.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2019-11-17 kl. 10:34 men kan komma att ändras.

Titta på ATP Finals 2019 live stream nu!

Sacramento Kings – Boston Celtics NBA Live Stream & Tips