Streama och spela liveodds på Atletico Madrid – Barcelona i La Liga under söndagen den 1:e december 2019. Atletico Madrid – Barcelona kickar igång 21:00 vilket är den allra sista La Liga matchen för den här helgen och även avslutar veckans liveodds-tippande. Exakt samtidigt spelas även dagens andra europeiska stormöte inom ligafotbollen då Monaco tar emot PSG i Ligue 1 för den som hellre vilar ögonen och tippar liveodds på den matchen. Båda dessa matcher samt många andra kan du betta live på och se via live streaming hos Unibet samt Bet365.

Atl. Madrid – Barcelona Live Stream 1 dec

Atletico Madrid – Barcelona live stream och ett stort livebettingutbud erbjuds av flera spelbolag, bland annat dessa:

Bet365 – Titta på livesport hos bet365! Geografiska begränsningar gäller. Ett positivt saldo krävs eller att ett giltigt spel har lagts de senaste 24 timmarna. GamblingTherapy.org. 18+

Unibet – Du måste vara inloggad och pengar måste finnas på ditt spelkonto hos Unibet för att live streaming ska bli tillgängligt. Få 500% bonus på din först insättning hos Unibet vilket innebär att du får 500kr av Unibet när du sätter in 100kr.

Speltips Atletico Madrid – Barcelona 1/12

När detta skrivs, före lördagens La Liga drabbningar 30/11, är det jämnt värre i toppen av La Liga tabellen. FC Barcelona leder före Real Madrid där båda står på 28 poäng och minst en match mindre spelad än övriga La Liga klubbar. Därefter följer Sevilla (27p) och sedan Atletico Madrid (25p).

Något som talar för Barca vinst denna söndagkväll är att målskyttet funkar suveränt med spelare som Messi, Suarez och Griezmann längst där framme. Barcelona har gjort överlägset flest mål av alla La Liga lag den här säsongen, 35 producerade mål att jämföra med Atleticos 16 fullträffar. Dessutom är Atleticos anfallsvapen något reducerat då Diego Costa återfinns på skadelistan. Däremot ska det bli intressant att se hur Barcas anfallsess lyckas överlista Atletico Madrids gedigna försvar. Atletico Madrid har släppt in minst antal mål i La Liga hittills. Och i brist på anfallsstyrka lär Atletico Madrid i första hand försöka säkra upp bakåt. Förutser vi rätt scenario i den kommande matchbilden så bör detta leda till att det inte görs så väldans många mål denna söndagsafton.

Speltipset La Liga 1/12: Totalt under 2.5 mål i matchen Atletico Madrid – Barcelona spelas till bästa oddset 1.80 som finns hos Betsson och NordicBet.

Fotbollssöndag 1 dec 2019

SPANIEN: La Liga
12:00 Sevilla – Leganes
14:00 Athletic Bilbao – Granada
16:00 Espanyol – Osasuna
18:30 Getafe – Levante
21:00 Atletico Madrid – Barcelona
Streama matcherna på Unibet >>

ENGLAND: Premier League
15:00 Norwich – Arsenal
15:00 Wolves – Sheffield Utd
17:30 Leicester – Everton
17:30 Manchester Utd – Aston Villa

FRANKRIKE: Ligue 1
15:00 Nantes – Toulouse
17:00 Rennes – St. Etienne
21:00 Monaco – PSG
Streama matcherna på Unibet >>

ITALIEN: Serie A
12:30 Juventus – Sassuolo
15:00 Inter – Spal
15:00 Lazio – Udinese
15:00 Parma – AC Milan
18:00 Napoli – Bologna
20:45 Verona – AS Roma
Streama matcherna på Unibet >>

TYSKLAND: Bundesliga
15:30 B. Mönchengladbach – Freiburg
18:00 Wolfsburg – Bremen
Streama matcherna på Unibet >>