Sportmåndag 2 december 2019 erbjuder oss en fin spelmöjlighet i den danska fotbollsligan Superliga där ligaledaren Midtjylland möter ligajumbon Silkeborg med matchstart klockan 19:00.

Måndagsfotboll 2 december

19:00 Midtjylland – Silkeborg (Superliga)
20:30 Mainz – Eintracht Frankfurt (Bundesliga)
20:45 Cagliari – Sampdoria (Serie A)

Streama samt spela liveodds på alla matcherna hos både Unibet >> och Bet365 >> .

Du måste vara inloggad och pengar måste finnas på ditt spelkonto för att live streaming ska bli tillgängligt.

Midtjylland – Silkeborg Live Stream

Absolut, som Zlatan skulle sagt. Klart man vill se det danska topplaget Midtjyllands jakt på danskt ligaguld i möte med krigande bottenlaget Silkeborg som kämpar frenetiskt för varje poäng i förhoppning om att undvika degradering.

Titta på Superliga live stream inklusive då dagens match Midtjylland – Silkeborg via högkvalitativ direktsänd videolänk. Enklare och smidigare än så här blir det inte att streama Superliga i direktsändning i mobilen, eller surfplattan var du än befinner dig i Sverige. Både Bet365 och Unibet erbjuder Superliga live stream och livebetting under matcherna direkt på deras respektive hemsidor:

Speltips Midtjylland – Silkeborg 2/12

I vårt hänsynstagande till att jumbolaget Silkeborg faktiskt bara förlorat de tre senaste ligamatcherna med uddamålet så har de heller inte mött något lag av Midtjyllands kaliber. Midtjylland har vunnit fjorton av sina sjutton spelade matcher den här säsongen. Och av dessa har man gått av planen som ett förlorat gäng en enda gång. Dessutom har Midtjylland ynnesten av hemmaplan i mötet med Silkeborg. Det ska inte kunna sluta med något annat än stor hemmaseger.

Tipset: Asian Handicap Midtjylland -2, bäst odds 1.74 @ Unibet och Mr Green.