Biel – Frölunda live stream och speltips hjälper vi till med inför Champions Hockey League kvartsfinalreturen idag 10 december med nedsläpp 19:45. Övriga CHL matcher kan också ses via live streaming och bettas på live för den som är sugen.

CHL matcher 10/12

18:00 Luleå HF – Lausanne (SVT och Streaming)
19:45 Biel – Frölunda HC (TV3 Sport och Streaming)
19:45 Zug – Mountfield HK (Streaming)
20:00 München – Djurgårdens IF (Streaming)

Biel – Frölunda Live Stream

Vad behöver du då göra för att inte missa all hockeyspänning denna tisdagsafton? Jo du streamar alla kvällens CHL matcher enkelt och gratis i mobilen, plattan eller datorn:

  1. Logga in på något av spelbolagen Betsafe, Bet365, UnibetNordicBet eller LeoVegas.
  2. Ta för dig av välkomstbonusen som erbjuds enligt nedan.
  3. Gå till live streaming utbudet och finn den CHL-match som du vill se via live streaming.
  4. Njut av att titta på matchen och betta gärna live under tiden också!

Halloj! Vill du streama hockeymatcherna i Champions Hockey League i direktsändning på spelbolagens hemsidor behöver du se till att ha minst någon krona insatt på ditt spelkonto eller spelat på odds inom de senaste 24 timmarna. Du behöver däremot inte nödvändigtvis spela på odds för pengarna som du har på ditt spelkonto utan det räcker med att du har dem ståendes på kontot för att kunna se streamad sport dygnet runt på spelsajterna. Och följer du detta så kan du fortsätta se all annan sport stream hela tiden alla dagar i veckan, alltså inte bara hockeymatcherna från Champions Hockey League. Så logga nu in och haffa din välkomstbonus och streama CHL hockey för glatta livet!

Biel – Frölunda tipset

Ytterst tufft utgångsläge är det för Frölunda HC när schweiziska Biel måste besegras i deras egen hemmaborg Tissot Arena. Efter Frölundas hemmaförlust med 2-3 senast så krävs det i närmaste hjältedåd nere i Schweiz idag för att semifinaldrömmen ska bli sann. Mer än äran står också mycket pengar på spel i denna alltmer penningstinna hockeyturnering. Vi tror på en svängig returmatch med hyfsat många mål.

Totalt över 5.5 mål i matchen spelas till 2.23 gånger insatsen hos Unibet.