Se på kvartsfinalen München – Djurgårdens IF i CHL via gratis live stream tisdag 10 december 2019 och tippa liveodds under matchens gång. Även Luleå HF och Frölunda HC spelar ikväll returmatcher i kvartsfinalspelet vars bägge matcher också givetvis kan streamas live i exempelvis mobilen.

CHL Tisdag 10 December 2019

18:00 Luleå HF – Lausanne (SVT och Streaming)
19:45 Biel – Frölunda HC (TV3 Sport och Streaming)
19:45 Zug – Mountfield HK (Streaming)
20:00 München – Djurgårdens IF (Streaming)

CHL Live Stream 10/12

Inte svårare än såhär streamar du alla kvällens CHL matcher gratis i mobilen, plattan eller någon annan av dina skärmar:

  1. Logga in på något av spelbolagen Betsafe, Bet365, UnibetNordicBet eller LeoVegas.
  2. Ta för dig av välkomstbonusen som erbjuds enligt nedan.
  3. Gå till live streaming utbudet och finn den CHL-match som du vill se via live streaming.
  4. Njut av att titta på matchen och betta gärna live under tiden också!

Halloj! Vill du streama hockeymatcherna i Champions Hockey League i direktsändning på spelbolagens hemsidor behöver du se till att ha minst någon krona insatt på ditt spelkonto eller spelat på odds inom de senaste 24 timmarna. Du behöver däremot inte nödvändigtvis spela på odds för pengarna som du har på ditt spelkonto utan det räcker med att du har dem ståendes på kontot för att kunna se streamad sport dygnet runt på spelsajterna. Och följer du detta så kan du fortsätta se all annan sport stream hela tiden alla dagar i veckan, alltså inte bara hockeymatcherna från Champions Hockey League. Så logga nu in och haffa din välkomstbonus och streama CHL hockey för glatta livet!

Speltips München – Djurgården

Djurgårdens IF körde verkligen över München i det första kvartsfinalmötet med 5-1. München är därmed pressade att försöka gå på knock direkt för att förhoppningsvis göra några snabba mål i matchen och sätta liv i den här kvartsfinalen. Men detta lär förstås Djurgården vara medvetna om och kanske kunna utnyttja via ett vasst kontringsspel. Vi blir inte ett dugg förvånade ifall vi ånyo får se en Djurgårdsseger mot München trots bortais.

Bästa oddset 2.90 för bortavinst i matchen München – Djurgårdens IF finns att spela hos NordicBet.