Titta på Sverige – Montenegro live stream i Handbolls-VM för damer onsdag 11 december 2019 med avkast kl. 12:30.

Ska Sveriges damer i handboll ta sig till semifinal i VM är man tvungna att vinna i de sista gruppmatchen över Montenegro idag samtidigt som Spanien förlorar mot redan semifinalklara Ryssland. Dessutom krävs det också att Sverige har bättre målskillnad än Spanien när dagens VM-matcher är avslutade eftersom det blev oavgjort 28-28 i deras inbördes möte. Just i detta nu har Sverige sex mål upp till Spanien så det krävs troligen en vinst för de svenska damerna över Montenegro med flera måls marginal.

Sverige – Montenegro Live Stream

Sverige – Montenegro och alla andra matcher i Handbolls-VM har vi nöjet att se via live stream i mobilen, plattan eller någon annan skärmenhet.

  1. Logga in på något av spelbolagen Bet365 eller Unibet.
  2. Ta för dig av välkomstbonusen som erbjuds enligt nedan.
  3. Gå till live streaming utbudet och finn det sportevenemang som du vill titta på.
  4. Njut av att se matchen och betta gärna live under tiden också!

Heja Sverige! Vill du streama handbollsmatcherna i Dam-VM i direktsändning på spelbolagens hemsidor måste ditt spelkonto vara finansierat, det vill säga att du minst har några kronor insatta på ditt spelkonto eller spelat på odds inom de senaste 24 timmarna. Vad du däremot inte behöver göra är att du nödvändigtvis inte måste spela på odds för pengarna som du har på ditt spelkonto utan det räcker med att du har dem ståendes på kontot för att kunna se streamad sport när och var du vill dygnet runt i exempelvis mobilen eller laptopen. Och följer du detta så kan du fortsätta se all annan sport stream hela tiden alla dagar i veckan, alltså inte bara handbollsmatcherna från damernas Handbolls-VM 2019. Så logga nu in och haffa din välkomstbonus och streama VM-handboll hur mycket du vill!

Dagens VM-gruppmatcher:

07:00 Spanien – Ryssland
07:00 Sydkorea – Nederländerna
10:00 Rumänien – Japan
10:00 Serbien – Danmark
12:30 Montenegro – Sverige
12:30 Norge – Tyskland

Speltips Montenegro – Sverige

Förutsättningarna inför Sveriges match mot Montenegro är redan dragna i inledningen av detta inlägg. Kan Sverige klara av att vinna över Montenegro då? Självklart kan Sverige det! Vi såg ju vad Sverige mäktade med i storvinsten 34-22 mot Rumänien igår. Se här först ställningen i gruppen inför avgörandet innan vårt speltips tar vid.

  1. Ryssland, målskillnad 125:91, poäng 8
  2. Spanien, målskillnad 119:101, poäng 7
  3. Sverige, målskillnad 118:106, poäng 5
  4. Montenegro, målskillnad 111:114, poäng 4
  5. Japan, målskillnad 106:130, poäng 0
  6. Rumänien, målskillnad 82:119, poäng 0

VM-tipset 11/12: Sverige vinner över Montenegro till oddset 2.05 @ Bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2019-12-11 kl. 05:25 men kan komma att ändras.

GamblingTherapy.org. 18+