Lucia fredag den trettonde är kanske inte den mest händelserika dagen fotbollsmässigt men vi har hittat tre matcher med ett visst spänningsmoment i. Alla dessa matcher kan du streama och spela odds live på hos både Bet365 och Unibet. Så för dig som gillar fotboll och inte har något annat speciellt för dig är kvällen helt klart räddad.

Fotboll fredag 13 december:

20:30 Hoffenheim – Augsburg (Bundesliga)
20:45 Lille – Montpellier (Ligue 1)
21:00 Alaves – Leganes (La Liga)

Titta på livesport hos bet365 och unibet! Geografiska begränsningar gäller. Ett positivt saldo krävs eller att ett giltigt spel har lagts de senaste 24 timmarna. GamblingTherapy.org. 18+.

Speltips Hoffenheim – Augsburg

Bundesligaåttan Hoffenheim ligger fyra poäng före tabelltolvan Augsburg. Men det är Augsburg som befinner sig i bästa form av de två med tre vinster och en oavgjord på deras fyra senaste matcher. Dock är det bara segrar mot lag i den nedre regionen av Bundesligatabellen. Vi tippar hur som helst på att båda lagen gör mål ikväll till oddset 1.57 @ bet365.