Napoli – Parma live stream ska vi ta och titta på och ett speltips bjussar vi på denna lördag 14 december inför matchstart kl. 18:30. Parmas succésvenskar Riccardo Gagliolo och Dejan Kulusevski är förstås det roligaste inslaget i matchen. Vi hoppas förstås på nya succéinsatser av dessa båda herrar.

Fler svenskar som är i farten idag, vars matcher du även kan betta och streama live på samma ställen, är Albin Ekdal i Sampdoria, Alexander Isak i Real Sociedad och Emil Forsberg i RB Leipzig.

16:00 Real Sociedad – Barcelona (La Liga)
18:30 Napoli – Parma (Serie A)
18:30 Düsseldorf – RB Leipzig (Bundesliga)
20:45 Genoa – Sampdoria (Serie A)

Napoli – Parma Live Stream

För dig som ännu inte vet att du kan se på Serie A live stream, Bundesliga live stream och La Liga live stream i din mobil eller dator har nu ett ypperligt tillfälle att bekanta dig med detta streamingnöje.

Varför inte titta på de nyblivna svenska landslagsmännens framfart via lördagskvällens match Napoli – Parma live stream? För du ska veta att båda svenskarna Riccardo Gagliolo och Dejan Kulusevski har gjort grymt imponerande insatser hittills för sitt Parma den här säsongen. Streama och betta live på Napoli – Parma hos antingen Unibet eller Bet365 när du är inloggad och har en insatt peng på spelkontot.

Bet365 – Titta på livesport hos bet365! Geografiska begränsningar gäller. Ett positivt saldo krävs eller att ett giltigt spel har lagts de senaste 24 timmarna. GamblingTherapy.org. 18+

Unibet – Du måste vara inloggad och pengar måste finnas på ditt spelkonto hos Unibet för att live streaming ska bli tillgängligt. Få 500% bonus på din först insättning hos Unibet vilket innebär att du får 500kr av Unibet när du sätter in 100kr.

Tredje Advent: FAVORIT-BOOST

Barcelona och Real Madrid har fått upp farten i La Liga. Den här helgen åker Barca till San Sebastian för möte mot Real Sociedad och Alexander Isak medan Real Madrid ställs mot Valencia på bortaplan. Favoritdubbeln är boostad och klar till fina 4.00 hos NordicBet!

Speltips Napoli – Parma 14/12

Tabellsjuan Napoli möter tabellåttan Parma med två svenskar på planen i lördagens hetaste Serie A möte. Båda lagen står på 21 poäng var inför mötet och det ska nu avgöras om någon av dem kommer skaffa sig ett litet försprång eller om de fortsätter att följas åt poängmässigt.

Båda lagen gör mål i matchen spelas till oddset 1.95 @ Bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2019-12-14 kl. 16:43 men kan komma att ändras.