Streama och spela på Cagliari – Lazio live i Serie A måndag 16 december 2019. Även om stream tillsammans med liveodds är ett givet inslag under matchens gång så tippar vi också ett odds inför matchstart kl. 20:45.

Det barkar snabbt iväg mot jul men en dag i taget är vårt motto och idag väntar match i Serie A toppen mellan fyran Cagliari och trean Lazio. Robin Olsen är tyvärr fortfarande avstängd för sin förseelse i matchen mot Lecce för tre veckor sedan. Matchen blir trots det oerhört intressant att se och tippa på.

Dagens bästa fotboll:

20:45 Cagliari – Lazio (Serie A)
20:45 Crystal Palace – Brighton (Premier League)

Cagliari – Lazio live stream

Streama och betta live på Cagliari – Lazio hos antingen Unibet eller Bet365 när du är inloggad och har en insatt peng på spelkontot.

Bet365 – Titta på livesport hos bet365! Geografiska begränsningar gäller. Ett positivt saldo krävs eller att ett giltigt spel har lagts de senaste 24 timmarna. GamblingTherapy.org. 18+

Unibet – Du måste vara inloggad och pengar måste finnas på ditt spelkonto hos Unibet för att live streaming ska bli tillgängligt. Få 500% bonus på din först insättning hos Unibet vilket innebär att du får 500kr av Unibet när du sätter in 100kr.

Speltips Cagliari – Lazio 16/12

Härlig fotbollskamp förväntar vi oss när två av topplagen i Serie A möter varandra där poängskillnaden inför mötet är fyra poäng. Formen är god hos bägge lagen men där Lazio imponerar mest för tillfället med sju raka ligavinster. Ska Cagliari lyckas stoppa Lazio’s segertåg? Den frågan svarar vi inte på då vi istället siktar in oss på ett BLGM-spel.

Båda lagen gör mål till oddset 1.53 @ Bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2019-12-16 kl. 09:19 men kan komma att ändras.

Njut enda fram till julafton med spännande överraskningar varje dag i spelbolagens egna julkalendrar.