Streama dagens kvartsfinal i EFL Cup (Carabao Cup) mellan Everton och Leicester onsdag 18 december. Everton – Leicester live stream i kombo med livebetting är en oslagbar kombination enligt oss men det utesluter inte ett oddsspel även innan matchstart kl. 20:45. Rygga gärna vårt speltips vi rekat fram inför den engelska ligacup kvarten.

Everton – Leicester Live Stream 18/12

Titta på Everton – Leicester live stream och spela odds i realtid under matchen 18/12! Streama och betta live på Everton – Leicester samt dagens övriga matcher hos både Unibet och Bet365. Som inloggad på något av spelbolagen krävs bara att du har någon krona insatt på spelkontot för att streming utbudet ska vara öppet att kolla på!

Everton – Leicester är inte den enda heta matchen som går att se via livestreaming denna lillördagsafton. Onsdagsschemat är fullspäckat med spännande fotboll att titta och betta på. kolla bara in dagens spelschema här:

La Liga
20:00 FC Barcelona – Real Madrid

EFL Cup
20:45 Everton – Leicester
20:45 Oxford Utd – Manchester City
21:00 Manchester Utd – Colchester

Serie A
18:55 Sampdoria – Juventus
20:45 Brescia – Sassuolo

Bundesliga
18:30 Leverkusen – Hertha Berlin
20:30 B. Mönchengladbach – Paderborn
20:30 Eintracht Frankfurt – FC Köln
20:30 Freiburg – Bayern München
20:30 Wolfsburg – Schalke

Speltips Everton – Leicester 18 dec

Tuff match förväntas när Everton och Leicester ryker samman i engelska ligacupens ena kvartsfinal ikväll. Att det skiljer fjorton placeringar i Premier League tabellen mellan dem två reflekterar kanske inte riktigt styrkeförhållandet för tillfället. Everton som ligger på sextonde plats i ligan har nu senast både vunnit mot Chelsea med 3-1 och spelat oavgjort mot Manchester United 1-1 på bortaplan. Premier League tvåan Leicester hade radat upp åtta raka vinster tills man senast nu i helgen spelade oavgjort hemma mot nästjumbon Norwich. Ett resultat som förvånade många då Leicester sett så starka ut och inte förväntades få problem på egen hemmaplan mot ligans hittills näst sämsta lag den här säsongen. Vi ser framför oss en fartfylld match med anfallsglad fotboll åt båda hållen som säkerligen kommer resultera i rätt många hörnor.

Över 10 hörnor spelas till oddset 1.90 @ Bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2019-12-18 kl. 12:58 men kan komma att ändras.

 

Titta på livesport hos Unibet och Bet365 – geografiska begränsningar gäller. Ett positivt saldo krävs eller att ett giltigt spel har lagts de senaste 24 timmarna. GamblingTherapy.org. 18+