Vi väljer att tippa och se på Parma – Brescia live stream denna fotbollsspäckade söndag 22 december 2019. Trots många andra stormatcher som exempelvis Tottenham – Chelsea faller valet på Parma – Brescia då vi inte vill missa svenskarna Riccardo Gagliolos och Dejan Kulusevskis eskapader i Parma. Kulusevski gjorde ett mål och spelade fram till ett i 1-2 vinsten borta mot Napoli i senaste omgången. Avspark för Parma – Brescia sker klockan 15:00.

Dessutom bjuds vi på en rejäl Isak oddsboost inför Real Sociedads bortamatch mot Osasuna kl. 14:00. Läs mer om detta längre ner…

Men innan vi tar oss an speltipset inför den matchen så spanar vi först in var du kan streama matchen och ett kik på söndagens matchrika fotbollstablå.

Parma – Brescia Live Stream

Streama Parma – Brescia Live samt även de flesta av övriga matcher denna söndag på Unibet och Bet365 samtidigt som de också erbjuder livebetting under direktsändningarna. Var uppmärksam på att du måste vara inloggad och att pengar finns på ditt spelkonto för att kunna streama sport.

Fotbollssöndag 2019-12-22

ENGLAND: Premier League
15:00 Watford – Manchester Utd
17:30 Tottenham – Chelsea

ITALIEN: Serie A
12:30 Atalanta – AC Milan
15:00 Lecce – Bologna
15:00 Parma – Brescia
20:45 Sassuolo – Napoli

SPANIEN: La Liga
12:00 Leganes – Espanyol
14:00 Osasuna – Real Sociedad (Alexander Isak – BOOST! Läs mer längre ner)
16:00 Betis – Atletico Madrid
18:30 Levante – Celta Vigo
21:00 Real Madrid – Athletic Bilbao

TYSKLAND: Bundesliga
15:30 Düsseldorf – Union Berlin
18:00 Paderborn – Eintracht Frankfurt

Speltips Parma – Brescia 22/12

Parma har spelat riktigt bra den här säsongen och de senaste två matcherna har slutat med seger. Båda svenskarna Riccardo Gagliolo och Dejan Kulusevski är fasta komponenter i Parmas startelva och vi hoppas förstås att deras fina spel fortsätter. Parma är sjua i Serie A tabellen medan Brescia ligger på artonde plats vilket i nuläget innebär nedflyttning. Vi tvekar inte på att Parma vinner idag utan frågar oss istället med hur många mål man vinner med.

Tipset: Asian handicap Parma -0.5, odds 2.02 @ Unibet.

Fjärde Advent med ISAK-BOOST

Under årets största högtid är det hög tid för Alexander Isak att visa lite magi igen. NordicBet har boostat upp oddset på hans Real Sociedad att vinna mot Osasuna. Glöm inte att du kan kolla på matchen i NordicBets livestream medan du njuter av glöggen!