NBA matchen Detroit Pistons – Philadelphia 76ers inleder vår julaftonsmorgon 24 december 2019 med uppkast redan en timme efter midnatt kl. 01:00. Vi som gillar att streama sport framför annat TV-godis startar med fördel igång redan under uppesittarkvällen med NHL hockey i form av mötet Toronto Maple Leafs – Carolina Hurricanes vilket vi skrivit om tidigare här. Även om NHL hockeyn därefter fortsätter med många matcher under hela natten så tar vi och vänder blicken mot en annan av Amerikas största sporter, nämligen basket och NBA. Detroit Pistons – Philadelphia 76ers live stream och ett speltips är förstås på sin plats som upptakt denna julaftonsotta innan man går och lägger sig för kommande julklappsäventyr och matfrosseri under resten av julafton.

Streama NBA 24/12

Julaftonsmorgonen erbjuder oss fartfylld NBA där vi kan streama alla basketmatcher live på Unibet samt Bet365. Logga in och ta din välkomstbonus så kan du streama sport i realtid alla dagar året runt så länge du har en krona kvar på ditt spelkonto. På dessa spelbolag är livebetting under matcherna tillsammans med livestreamingen en väldigt rekommenderbar kombination. Allt på ett och samma ställe!

Streama och betta live på nattens NBA matcher:

01:00 Cleveland Cavaliers – Atlanta Hawks
01:00 Detroit Pistons – Philadelphia 76ers
01:00 Indiana Pacers – Toronto Raptors
01:00 New York Knicks – Washington Wizards
01:00 Orlando Magic – Chicago Bulls
01:30 Miami Heat – Utah Jazz
02:00 Memphis Grizzlies – San Antonio Spurs
03:00 Phoenix Suns – Denver Nuggets
04:00 Portland Trail Blazers – New Orleans Pelicans
04:00 Sacramento Kings – Houston Rockets
04:30 Golden State Warriors – Minnesota Timberwolves

Detroit Pistons – Philadelphia 76ers tipset

Det klassiska NBA laget Philadelphia 76ers befinner sig på femte plats i den östra basketkonferensen och Detroit Pistons ligger elva i densamma. 76ers känns betydligt stabilare för tillfället och Pistons lider just nu av en onormalt lång skadelista på spelare. Bortavinst spelas därför till oddset 1.42 @ Bet365.

Julkalendern 2019 – Nya Luckor & Vinster Varje Dag

Spel och streaming regler

Oddset ovan är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2019-12-23 kl. 17:27 men kan komma att ändras.

Titta på livesport hos bet365 och Unibet! Geografiska begränsningar gäller. Ett positivt saldo krävs eller att ett giltigt spel har lagts de senaste 24 timmarna. GamblingTherapy.org. 18+