Titta och spela odds på dagens Dart-VM Final 1 januari 2020 mellan Michael van Gerwen och Peter Wright via live streaming i mobilen, läsplattan och datorn hos Unibet och Bet365 så länge du är inloggad och har pengar på spelkontot.

Dart-VM finalen Michael van Gerwen (Nederländerna) – Peter Wright (Skottland) drar igång 20:15 ikväll och det är bäst av 13 set som gäller. Missa nu inte kvällens finaldrama, du får garanterat en spänningsfylld och nervpirrande upplevelse!

Inför dart-VM finalen 2020

Makalöst häftig final i Dart-VM 2020 väntar idag 1/1 när världsettan Michael van Gerwen från Nederländerna möter hans största rival i punkaren Peter Wright från Skottland. De här gentlemännen är dartvärldens största affischnamn samt även varandras hatobjekt nummer ett. Nu möts de i en riktigt stor dartfinal för andra gången inom loppet av drygt två månader och vi kan lova att de båda verkligen hatar att förlora i matcher mot varandra, värre än i matcher mot andra spelare.

I oktober möttes Michael van Gerwen och trätobrodern Peter Wright i Champions League finalen i en oförglömlig match som var så jämn och het så arenan bokstavligen kokade. Känsloyttringarna var extra stora hos såväl publik som spelarna själva. När finalen väl var över så menade förloraren i en intervju på scenen att vinnaren inte var värd segern vilket upprörde finalsegraren som fällde en bitsk kommentar till svar. Se här den dramatiska finalmatchen i Campions League mellan Michael van Gerwen och Peter Wright och låt oss hoppas att dagens dart-VM final mellan dessa hetsporrar blir av samma kaliber som då.

 

Streama VM-finalen i dart live

Fantastisk inramning med helvild publik som hejar fram sina favoriter gör dart-VM finalen till en klart sevärd tillställning. Sedan att just Michael van Gerwen möter antagonisten Peter Wright gör hela stämningen ännu mer upphaussad.

Följ finalspänningen i dart-VM genom att spela och streama live hos Unibet och Bet365.

Michael van Gerwen – Peter Wright tipset

Ska skotten Peter Wright kunna rå på svårslagna holländaren Michael van Gerwen i dart-VM finalen idag? Det var fasligt nära att Wright vann över van Gerwen i Champions League finalen för kort tid sedan. Men Michael van Gerwen verkar ha nerver av stål och är oftast iskall i avgörande lägen när det gäller so allra mest. Vi tippade ju inför dart-VM att Michael van Gerwen kommer vinna dart-VM 2019/2020 och vi har ingen anledning att ändra på det förhållandet nu.

Finaltipset dart-VM 2020: Michael van Gerwen spelas som vinnare över Peter Wright till oddset 1.37 @ Unibet.