Hockey speltips inför JVM semifinalen Sverige – Ryssland lördag 4 januari 2020 kl. 15:00. Ishockey som sport sparar sannerligen inte på krutet denna lördag 4/1. Sverige – Ryssland i JVM semifinal tilldrar sig vårt största intresse men det finns ack så mycket mer hockey, som exempelvis SHL och NHL, att vila ögonen på en helgdag som denna samtidigt som man bettar odds live under matcherna.

Wolves – Manchester United FA-Cupen Live Stream & Tips

Lördagens hockeykavalkad

Redan strax efter tolvslaget, när fredagsdygnet slagit om till lördag, påbörjas de första hockeymatcherna under lördagsdygnet (svenskt tid) ifrån NHL med två matcher. Därefter är lördagen en ren och skär hockeykavalkad med ishockey från JVM, SHL, HockeyAllsvenskan och som avslutas under lördagskvällen med ännu mer NHL hockey fram till midnatt. Se alla spelscheman nedan för dagens bästa hockey, men först levererar vi ett speltips inför JVM semifinalen Sverige – Ryssland som har nedsläpp klockan 15:00 och direktsänds på tv-kanal TV6 och live streaming på Viaplay.

Speltips Sverige – Ryssland JVM 2020

Sveriges juniorkronor imponerar stort i JVM och är obesegrade fram till dagens semifinal mot Ryssland. Värdlandet Tjeckien avfärdades av Sverige med hela 5-0 i torsdagens kvartsfinal. Sveriges förstafemma beståendes av Victor Söderström, Rasmus Sandin, Samuel Fagemo, David Gustafsson och Nils Höglander firade stora triumfer då de tillsammans stod för fyra av målen.

Ryssland är dock naturligtvis inte lättstoppade dem heller. Efter att det blandat och getts rejält under gruppspelet med två förluster (Tjeckien 3-4 och USA 1-3) och två vinster (Kanada 6-0 och Tyskland 6-1) så slog man i kvarten ut Schweiz med 3-1. Det är ojämnheten som gör ryssarna så oberäkneliga. Ena dagen får man stryk av ett på pappret sämre lag som Tjeckien för att nästa dag vinna stort mot Kanada som är en av de stora guldfavoriterna. Så säkra på en vinst för Sverige mot Ryssland idag kan vi absolut inte vara. Däremot talar onekligen mycket för att Sverige är det bättre laget för tillfället. Stabiliteten och jämnheten i spelet som Sverige har är värt massor när man nu ger sig in i den direkta medaljstriden.

JVM-tipset 4 januari 2020: Sverige vinner över Ryssland till oddset 2.66 @ LeoVegas.

Hockeyschemat Lördag 4/1

Vi listar här våra favoritligor och hockeyturneringar som det spelas hockey i denna lördag 4 januari 2020. Sätt gärna ihop ditt alldeles egna matchschema som du vill följa genom att titta och spela odds på under hockeymatcherna. Varför inte inleda lördagsdygnet med lite brutal NHL hockey under fredagsnatten till lördag och sedan fortsätta med den spännande JVM semifinalen mellan Sverige och Ryssland samt SHL hockey under lördagseftermiddagen för att återigen senare under lördagskvällen ge dig i kast med den andra JVM semifinalen Kanada – Finland och direkt efteråt ännu mer NHL hockey?

JVM semifinaler 4/1

15:00 Sverige U20 – Ryssland U20 (TV6 och Viaplay)
19:00 Kanada U20 – Finland U20 (SVT2)

SHL 4/1

15:15 Frölunda HC – Rögle BK
15:15 Luleå HF – Linköpings HC
15:15 Växjö Lakers – Brynäs IF
18:00 IK Oskarshamn – Djurgårdens IF
18:00 Leksands IF – Skellefteå AIK
18:00 Malmö Redhawks – Örebro HK
Streama live på C More >>

HockeyAllsvenskan 4/1

15:15 Södertälje SK – HC Vita Hästen
15:15 Västerviks IK – AIK
18:00 Mora IK – Tingsryds AIF
Streama live på C More >>

NHL 4/1

01:30 Carolina Hurricanes – Washington Capitals
02:30 Dallas Stars – Detroit Red Wings
19:00 Boston Bruins – Edmonton Oilers
19:00 Buffalo Sabres – Florida Panthers
19:00 Columbus Blue Jackets – San Jose Sharks
20:00 Minnesota Wild – Winnipeg Jets
22:00 Vegas Golden Knights – St. Louis Blues
Streama live på Viaplay >>

Espanyol – Barcelona La Liga Live Stream & Tips 4/1

Spelbonusar på ishockey 4/1

Ta för dig av så många spelbonusar du kan inför dina spel på odds och livebetting under dagens hockeymatcher 4 januari 2020:

Se här ett sammandrag från Sveriges kvartsfinalvinst i JVM 2020 över Tjeckien: