Se och spela på Sverige – Finland i JVM bronsmatch söndag 5 januari 2020 med nedsläpp kl. 15:00. Hockeymatchen sänds på tv-kanal SVT2. Spela liveodds på Sverige – Finland hos LeoVegas och NordicBet.

Sverige Finland JVM stream & speltips 2/1

JVM söndag 5 januari

15:00 Sverige – Finland (Bronsmatch, SVT2)
19:00 Ryssland – Kanada (Final, SVT2)

NHL söndag 5 januari

Avslut gärna söndagskvällen med fartfylld NHL hockey!

18:30 Washington Capitals – San Jose Sharks
23:00 Carolina Hurricanes – Tampa Bay Lightning
23:00 Pittsburgh Penguins – Florida Panthers

Speltips Sverige – Finland JVM 5/1

Sverige åkte på en svidande snöplig förlust mot Ryssland i gårdagens semifinal. Matchen böljade fram och tillbaka efter att Sverige först fått en drömstart med mål nästan direkt efter tekning. Första perioden var en galen tillställning med hela fem mål. Matchen fick en dramatisk och spännande avslutning då den gick till förlängning efter 4-4 vid full tid. Tyvärr slutade semifinalen på värsta tänkbara sätt för svensk del då ryssen Ivan Morozov skrinnade igenom svenska försvaret och sköt avgörande målet i sudden death.

Finland föll tungt mot Kanada med 5-0 i sin semifinal. Kanadickerna krossade finnarna redan i den första perioden då de gjorde fyra mål. Sedan kändes det lite som att Kanda säkrade upp och spelade av matchen på ett kontrollerat sätt. En sådan inledning av bronsmatchen vill säkerligen inte Finland uppleva och kommer alla gånger göra allt för att Sverige inte ska lyckas med sin offensiv på samma sätt. Men även om vi tror på en relativt jämn match och att vi inte får se någon målkavalkad så står Sverige där till slut som vinnare av bronsmedaljen enligt oss.

Svensk vinst spelas till 1.80 gånger pengarna @ LeoVegas.

Liverpool – Everton Live Stream & Tips FA-cupen 5/1