Streama och spela på Manchester United – Manchester City live i EFL Cup semifinalen (Engelska Ligacupen) tisdag 7 januari 2020 med avspark 21:00.

Manchester-derby live stream

Streama dagens Manchester-derby 7/1 live direkt på något av de tre spelbolagen BetsafeUnibet och Bet365. Dessutom erbjuder dessa spelbolag livebetting om du så vill under tiden du streamar denna första semifinalomgång i direktsändning. Logga in snabbt och enkelt och ta din välkomstbonus så kan du streama massor av sport, inklusive United-City, dygnet runt alla dagar om året så länge du har någon krona står kvar på spelkontot.

Ta för dig av dessa finfina spelbonusar så är du sedan som inloggad hos något av spelbolagen fri att streama semifinalen i EFL Cup mellan Manchester United och Manchester City direkt utan krusiduller:

Speltips EFL Cup United – City 7/1

Hur ska detta sluta? Manchester United – Manchester City i en glödhet EFL Cup semifinal. Förra gången Manchester lagen möttes var i Premier League i början av december och då vann överraskande bortalaget United med 1-2 över City på Etihad Stadium. Och även om Manchester City gått knackigare i ligan än på väldigt länge så ligger man trots allt trea i Premier League tabellen. Samtidigt har Manchester United varit precis lika ojämna resultatmässigt som man varit hela tiden de senaste åren.

Spelpengen denna tisdagsafton satsas till hälften på denna semifinal Manchester United – Manchester City i EFL Cup och den andra hälften på CHL hockeysemifinalerna som även de kan streamas live på ovanstående spelbolag.

EFL Cup-tipset 7/1: Båda lagen gör mål, odds 1.70 @ Bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2020-01-07 kl. 13:13 men kan komma att ändras.