Semifinaldags är det i Super Cup mellan Barcelona och Atletico Madrid torsdag 9 januari 2020 kl. 20:00. Streama och spela live på Barcelona – Atletico Madrid när de idag i en direkt avgörande match gör upp om den andra finalplatsen av Super Cup. Matchen spelas på neutral plan.

Vinnaren får möta Real Madrid som gick segrande ur striden i gårdagens semifinalmatch Valencia – Real Madrid.

Barcelona – Atletico Madrid live stream 9/1

Spaniens Super Cup är en prestigefylld fotbollscup som i år fått ett nytt utseende. Man har frångått att endast den spanska ligavinnaren och cupvinnaren gör upp i en direkt avgörande Super Cup final till att även omfatta ligatvåan och cuptvåan som får vara med i leken i form av semifinaler. Mer matcher och mer spänning helt enkelt.

Se och spela på dagens semifinal i Super Cup mellan Barcelona och Atletico Madrid via live streaming hos Bet365 som både direktsänder matchen och erbjuder ett gediget utbud av livebettingmöjligheter under matchens gång. Även Kanal 9 sänder matchen för den som har den möjligheten.

Bet365: 100 % Bonus upp till 1 000 kr i spelkrediter

Speltips Barca – Atletico i Super Cup

Segerraden i ligaspelet var lång och trygg för Barca ända fram till mitten av december. Efter det har Barcelona spelat fyra matcher i La Liga med resultatet tre oavgjorda och en vinst. Ingen förlust men som Barca fantast kanske man bör oroa sig lite ändå över det skrala poängintaget.

Atletico Madrid har gjort en mer eller mindre omvänd resa. Efter en knackig höst med ett någon förlust och ett stort antal oavgjorda matcher har man nu spottat upp sig rejält och kammat hem tre raka ligasegrar.

Super Cup tipset 9 januari blir ett BLGM-spel till oddset 1.80 @ Betfair och Bet365.

Sverige – Moldavien Live Stream & Tips Landskamp 9/1

Spelbonusar på fotbollsodds

Ta för dig av så många spelbonusar du kan inför dina spel på odds och livebetting under dagens hockeymatcher 4 januari 2020:

Grymma spelnyheter

Prova på de nya spelen Wildhound Derby, Snake Arena och Resident Evil 6 hos Maria genom att klicka på bilden nedan (du kan välja att spela på skoj eller med riktiga pengar):

Nya spel hos Maria casino