bet365

Beskåda Cagliari – Milan live stream samt vårt speltips inför Serie A lördag 11 januari 2020 med Zlatan Ibrahimovic och Robin Olsen i huvudrollerna. Vem ska gå segrande ur svenskdrabbningen? Streama och spela live på dagens fotbollsdrama i mobil, padda o dator hos BetsafeUnibet och Bet365.

Se Zlatan och Robin Olsen

En anmärkningsvärd fotbollslördag med många högintressanta fotbollsmatcher har vi framför oss denna lördag 11/1. Inte minst i italienska Serie A hittar vi tre riktigt spännande matchobjekt att både streama och betta live på. Den mest spänningsfyllda matchen torde vara svenskmötet i Cagliari – AC Milan där Robin Olsen står mellan stolparna i hemmalaget och Zlatan Ibrahimovic ska försöka göra mål för bortalaget. Alla Serie A matcherna har också matchstarter på så sätt att de inte krockar med varandra vilket vi är glada för.

Cagliari – Milan Live Stream 11/1

Streama dagens Serie A match Cagliari – Milan 11/1 live direkt på något av de tre spelbolagen BetsafeUnibet och Bet365. För vem vill inte se Zlatan Ibrahimovic och Robin Olsen mötas? Dessutom erbjuder dessa spelbolag livebetting om du så vill under tiden du streamar detta spännande svenskmöte i Serie A i direktsändning. Logga in snabbt och enkelt och ta din välkomstbonus så kan du streama massor av sport, inklusive Cagliari – Milan, dygnet runt alla dagar om året så länge du har någon krona står kvar på spelkontot.

Ta för dig av dessa finfina spelbonusar så är du sedan som inloggad hos något av spelbolagen fri att streama alla säsongens Serie A matcher så länge du är inloggad och har en slant insatt på spelkontot.

Serie A matcher lördag 11 januari 2020:

15:00 Cagliari – Milan
18:00 Lazio – Napoli
20:45 Inter – Atalanta

Speltips Cagliari – Milan

Förra matchomgången innebar nydebut för Zlatan Ibrahimovic i Serie A. Vi fick i hans ganska korta inhopp i matchen ändå se prov på att Zlatan fortfarande håller på den allra högsta nivån. Flera farliga chanser, dock utan nätkänning. Idag ställs han mot sin gamla landslagskompis Robin Olsen och vi frågar oss om Zlatan kommer lyckas göra mål på honom. Ja vi tror faktiskt det. Cagliari stod för en rejäl genomklappning senast mot Juventus då man förlorade med hela 4-0. Och faktum är att ligasexan Cagliari har tappat en del av sitt tidigare så fina spel under säsongen. Tre raka förluster kan idag följas av en fjärde om Milan lyckas vända sin något tuffa position, 12:a i ligan, till något bättre nu när Zlatan kommit till undsättning.

Vi spelar Zlatan som målskytt till oddset 2.20 @ Unibet.

Mer fotbollsdramatik 11/1

Serie A bjuds vi på idag som nämnts ovan men det finns ytterligare ett gäng hyperintressanta fotbollsmatcher att spana in under det nuvarande lördagsdygnet.

ENGLAND: Premier League
13:30 Crystal Palace – Arsenal
16:00 Chelsea – Burnley
16:00 Everton – Brighton
16:00 Leicester – Southampton
16:00 Manchester Utd – Norwich
16:00 Wolves – Newcastle
18:30 Tottenham – Liverpool

FRANKRIKE: Ligue 1
17:30 Bordeaux – Lyon
20:00 Amiens – Montpellier
20:00 Angers – Nice
20:00 Metz – Strasbourg
20:00 Nimes – Reims
20:00 Toulouse – Brest