Fotbollstablån måndag 13 januari är inte fullproppad med sevärda och spelbara fotbollsmatcher precis men Serie a mötet Parma – Lecce blir ljuset i vår måndagstunnel! Streama och tippa Parma – Lecce där svenskarna Dejan Kulusevski och Ricardo Gagliolo ska försöka göra sitt på plan för att plocka hem alla tre poängen för hemmalaget. Matchen Parma – Lecce kickstartar 20:45 och kan ses via live streaming hos alla tre spelbolagen BetsafeUnibet och Bet365.

Du måste vara inloggad och pengar måste finnas på ditt spelkonto hos spelbolaget för att live streaming ska bli tillgängligt.

Parma – Lecce tipset 13/1

Svenskarna Dejan Kulusevski och Ricardo Gagliolo i Parma är heta intressanta inslag i Serie A fotbollen för oss svenskar. Tillsammans med alla andra svenska spelare i flera av Serie A klubbarna och Zlatan Ibrahimovics ankost till Milan så är den italienska ligan Serie A hetare än på väldigt lång tid. Framförallt Dejan Kulusevski har gjort stor succé och köptes ju häromveckan av Juventus men får vänta till sommaren innan övergången blir ett faktum.

Idag tar vi och tittar på hur svenskarna kommer lyckas i seriesjuan Parma när de gästas av sjuttonde placerade Lecce som bara är en poäng ifrån nedflyttningsstrecket. Parma fick storstryk i senaste ligaomgången mot Atalanta när de blev totalt överkörda i 5-0 matchen på bortaplan. Så det är garanterat ett revanschsuget hemmalag som idag tar emot gästande Lecce vilka har tre färska förluster i bagaget.

Serie A tipset 13/1: Parma vinner över Lecce till oddset 1.91 @ Unibet.

Skönaste bonusarna

Här några sköna spelbonusar som vi bjuds på vars sport streaming-utbud verkligen imponerar. Så länge du sedan har någon krona ståendes kvar på spelkontot så kan du streama hur mycket sport live du vill och hur länge du vill!

Ha en görskön måndagsafton vänner!