Ibracadabra! Milan – Spal live stream är mycket eftersökt inför lillördagens åttondelsfinal i Coppa Italia onsdag 15 januari 2020 då Zlatan Ibrahimovic och hans lagkamrater i AC Milan ska försöka ta sig till kvartsfinal. Avspark sker redan klockan 18:00 ikväll så det gäller att hänga på streaming-låset för att inte missa chansen till att se Zlatan återupprepa förra ligaomgångens fina spel och målskytte!

Både streama och betta live under matchen Milan – Spal på ett av nedanstående spelbolag vilka alla erbjuder live streaming och livebetting när man är inloggad och har en slant insatt på spelkontot. Missa heller inte att du kan streama även kvällens FA Cup matcher med bland anat Manchester United i farten.

Milan – Spal Live Stream 15/1

Vem vill inte se ett nytt Ibracadabra idag. Förra veckan briljerade Zlatan Ibrahimovic i i 0-2 vinsten över Cagliari på bortaplan vilken var hans blott andra ligamatch för AC Milan sedan återkomsten till Milanolaget genom att göra ett mål och bli utsedd till matchens lirare. Idag äntrar Zlatan fotbollsplanen på Stadio Giuseppe Meazza (San Siro) i Milano inför hemmafansen för att skapa fotbollsmagi ännu en gång. Streama alla dagens åttondelsfinaler i Coppa Italia samt även FA-cup matcher live hos några av våra favoritspelbolag:

Du måste vara inloggad och pengar måste finnas på ditt spelkonto för att live streaming ska bli tillgängligt.

Coppa Italia onsdag 15 januari

15:00 Fiorentina – Atalanta
18:00 Milan – Spal
20:45 Juventus – Udinese

FA-cupen onsdag 15 januari

20:45 Carlisle – Cardiff
20:45 Manchester Utd – Wolves

Speltips inför Milan – Spal

Vi tyckte oss kunna se ett nytänt AC Milan i ligamötet med Cagliari senast jämfört med tidigare under säsongen. Självförtroendet kanske så sakteliga kommer tillbaka i och med Zlatans återkomst till det forna storlaget. Spal som är hjälplöst sist i Serie A bör inte ha en chans mot Milan denna lillördagsafton.

Vi tror inte att Spal kommer näta ikväll så därför tippar vi på att inte bägge lagen gör mål idag till oddset 1.75 @ Betfair.

Man United – Wolves Live Stream & Tips FA-cupen 15/1