Det är dags för de svenska Parma spelarna Dejan Kulusevski och Riccardo Gagliolo att visa framfötterna igen när Roma kommer på besök till fotbollsstadion Ennio Tardini för dagens åttondelsfinal i den italienska cupen Coppa Italia. Matchen Parma – Roma kan både ses via live streaming och bettas på live hos ett helt gäng av spelbolag. Bara att logga in snabbt och flexibelt samt välja och vraka bland välkomstbonusarna nedan. Avspark 21:15 torsdag 16 januari 2020.

Parma – Roma Streaming 16/1

Streama åttondelsfinalen i Coppa Italia mellan Parma och Roma hos några av våra utvalda favoritspelbolag:

Du måste vara inloggad och pengar måste finnas på ditt spelkonto för att live streaming ska bli tillgängligt.

Speltips Parma – Roma 16/1

För bara tre dagar sedan vann Parma över Lecce i Serie A med 2-0. Parma har därmed hittat tillbaka till vinnarspåret igen efter den förnedrande storförlusten i ligamatchen innan mot Atalanta den sjätte januari. Särskilt stort svenskintresse finns att följa Parma nu när Dejan Kulusevskis uppmärksammade flytt till Juventus i sommar blev officiell för kort tid sedan. Och det tillhör heller inte vanligheterna att vi har nöjet att få se två svenska spelare i ett Serie A lag heller så länge nu Dejan Kulusevski och Riccardo Gagliolo kamperar ihop i Parma.

Roma befinner sig på femte plats i Serie A tabellen, två platser framför Parma på sjunde, men har förlorat två raka seriematcher. I och för sig ska man kanske inte dra för stora växlar över den negativa sviten då man i senaste omgången i helgen mötte självaste serieledarna Juventus. Dock kan bortaplan vara en faktor som försvårar för Romaspelarna i den här åttondelsfinalen.

Vi tippar på att matchen slutar antingen oavgjort eller med hemmavinst och satsar därför vår spelpeng på så kallad Dubbelchans 1X till oddset 1.95 @ Unibet.