Streama Sverige – Portugal i handbolls-EM live fredag 17 januari 2020 i mobil, läsplatta och dator. Sverige – Portugal har avkast 20:30. Dessförinnan kan du även se dagens övriga handbollsmatcher i EM via live streaming. Vilken underbart spännande fredagskväll vi får vara med om!

Sverige – Portugal Live Stream 17/1

Om du har läst våra tidigare inlägg om handbolls-EM 2020 så vet du vid det här laget var du kan streama alla matcherna live. Men för dig som inte stött på dem tidigare gällande årets europeiska handbollsmästerskap så visas Sverige – Portugal live stream på NordicBet, Unibet och Bet365. Matchen sänds även på TV6 men det finns många fördelar att streama handbolls-EM i någon av dina skärmenheter. Streama handboll var du än är!

Streamingbolagens välkomstbonusar:

Titta på livesport hos dessa spelbolag! Ett positivt saldo krävs på kontot för att kunna streama sport eller att ett giltigt spel har lagts de senaste 24 timmarna. GamblingTherapy.org. 18+.

Matcher i Handbolls-EM fredag 17 januari:

16:00 Slovenien – Island
18:15 Norge – Ungern
20:30 Portugal – Sverige

Inför Sverige – Portugal 17 jan

Sverige har försatt sig i en lite prekär situation när nästa fas i handbolls-EM kör igång nu i och med nytt gruppspel. Då Sverige förlorade mot Slovenien i förra gruppspelet så hänger det resultatet med då det var just Sverige och Slovenien som tog sig vidare. Från och med nu så gäller att de två första lagen i gruppen avancerar till semifinal. Med detta i åtanke är det nog närapå nödvändigt att Sverige vinner över Portugal idag. Inför fredagens handbollsmatcher i EM är ställningen följande i grupp 2:

  1. Ungern, målskillnad 24:18, poäng 2
  2. Norge, målskillnad 34:28, poäng 2
  3. Slovenien, målskillnad 21:19, poäng 2
  4. Sverige, målskillnad 19:21, poäng 0
  5. Island, målskillnad 18:24, poäng 0
  6. Portugal, målskillnad 28:34, poäng 0

Kommande Sverigematcher

Sveriges resterande matcher i Grupp 2 efter dagens match mot Portugal är dessa:

Söndag 19 januari kl. 18:30 Norge – Sverige
Tisdag 21 januari kl. 20:30 Ungern – Sverige
Onsdag 22 januari kl. 20:30 Island – Sverige

Speltips Portugal – Sverige handbolls-EM

Sveriges herrar har pressen på sig att vinna över Portugal idag. När nu det ”nya” gruppspelet inleds så har Sverige inga poäng med sig in i grupp 2. Så behovet är således stort av två färska poäng idag. Lite surt känns det fortfarande att Sverige inte lyckades vinna över Slovenien i det förra gruppspelet då man i och med den förlusten nu inte får med sig några poäng alls in i den nya gruppspelsfasen. För att en semifinalplats ska vara realistisk krävs med stor sannolikhet en svensk seger mot Portugal. För portugisernas del så är situationen exakt densamma som för Sverige. Även de inleder denna gruppspelsfas med noll poäng i bagaget.

Med tanke på sveriges starka spelarmaterial och att vi fortfarande inte tycker de svenska handbollsherrarna fått ut sin fulla potential ännu så hoppas vi, och tror, att det kommer släppa ikväll när det nu verkligen gäller.

Sverige tippas som vinnare över Portugal till oddset 1.43 @ Unibet.

Se här lite handbollsgodis från EM-finalen i handboll 2002 då Sverige vann handbolls-EM på hemmaplan. Låt oss drömma om ett nytt EM-guld 2020!

Titta på Sverige – Portugal live stream i handbolls-EM 2020 nu!