Låt dig hänföras av Milan – Udinese live stream och vårt speltips i Serie A söndag 19 januari 2020: Låt oss runt lunchtid kl. 12:30 förtrollas av Zlatan ”Ibracadabra” Ibrahimovic när AC Milan tar emot formstarka Udinese med Ken Sema i laget. Streama Milan – Udinese och många andra matcher idag live i mobil, läsplatta o dator!

Milan – Udinese Live Stream 19/1

Uppnå en extremt hög njutningsfaktor idag 19/1 när bollkonstnären Zlatan Ibrahimović äntrar fotbollsplanen på hemmastadion Giuseppe Meazza (San Siro) i Milano kl. 12:30 svensk tid. Intresset för att streama AC Milans matcher har ökat lavinartat sedan Zlatans intåg i klubben för ett par veckor sedan, inte minst från svenskt håll. Gött är då att flertalet spelbolag erbjuder just Serie A live streaming och därmed visar dagens matcher enligt spelschemat nedanför i vilken av dina skärmenheter du önskar såsom exempelvis mobilen eller datorn.

Alla dessa spelbolag erbjuder live streaming samt live betting under matcherna spelas:

Du måste vara inloggad och pengar måste finnas på ditt spelkonto för att live streaming ska bli tillgängligt.

Även C More erbjuder stream av matchen Milan – Udinese.

Serie A matcher söndag 19/1

12:30 Milan – Udinese
15:00 Bologna – Verona
15:00 Brescia – Cagliari
15:00 Lecce – Inter
18:00 Genoa – Roma
20:45 Juventus – Parma

Speltips Milan – Udinese 19/1

En scenförändring har skett i AC Milan sedan Zlatan anlände. Med risk för att vara för tidigt ute med detta påstående så känns det som Milan spelarna omgående fått större självförtroende. Vi har fått se bevis för att Zlatan väldigt osjälviskt manar på sina egna lagkamrater på planen och klappar händerna åt medspelarnas misslyckade passningar och inlägg med syftet att tanken med deras försök var av godo och att det bara är att kämpa på så lossnar det snart.

Zlatans pålitliga målskytte

Extra kul var det att se, tycker vi som streamade Milans förra ligamatch mot Cagliari, att bevittna Zlatans första ligamål sedan ankomsten. Målet kom i hans blott andra match för Milan och den första där han var med från matchstart. Det är kanske det mest imponerande av allt gällande Zlatan Ibrahimovic. Inte bara att han fortfarande håller högsta internationella klass i sitt spel utan att han också visar sig vara en lika pålitlig målskytt som han alltid varit, var han än spelat. Zlatan var dock inte ende svensk att göra mål i förra ligaomgången. Ken Sema ville inte vara sämre för sitt Udinese och gjorde mål i deras match mot Sassuolo med en riktig stänkare i bortre burgaveln.

Nätrassel ännu en gång

Allt tyder på att Zlatan kommer starta även dagens tidiga match när Milan möter Udinese mitt under söndagslunchen. Ingen lätt match väntar serietian Milan när man möter den formstarka serietolvan Udinese som vunnit alla sina tre senaste ligamatcher. Men för den skull tvivlar vi inte en sekund på att Zlatan kommer få ett antal vassa chanser att göra mål igen. Minst ett av dem är vi övertygade om kommer leta sig in i nätmaskorna bakom motståndarmålvakten.

Spel på Zlatan som målgörare

Vi känner att vi bara måste syna oddset 1.92 @ Betsson på Zlatan Ibrahimovic som målgörare i matchen Milan – Udinese.

Se nu på Milan – Udinese live stream och även betta live under matchens gång, allt hos Betsson!

Övrig se- och spelvärd fotboll idag

Börja söndagen med Milan – Udinese live stream och fortsätt därefter streama fotbollsmatcher i La Liga och Bundesliga vidare under hela söndagen på redan nämnda spelbolag ovan.

ENGLAND: Premier League
15:00 Burnley – Leicester
17:30 Liverpool – Manchester United

SPANIEN: La Liga
12:00 Mallorca – Valencia
14:00 Betis – Real Sociedad
16:00 Villarreal – Espanyol
18:30 Ath. Bilbao – Celta Vigo
21:00 Barcelona – Granada

TYSKLAND: Bundesliga
15:30 Hertha Berlin – Bayern München
18:00 Paderborn – Leverkusen

Hoppas du har haft, och får en fortsatt, underbar sporthelg innan måndagen nalkas imorgon.

Norge – Sverige Live Stream & Tips Handbolls-EM 19/1