Ibracadabra IZBACK och världen över jagar ”Brescia – Milan live streaming” när Zlatan Ibrahimović återigen ska bege sig ut på fotbollsplanen ikväll, fredag 24 januari, för att erövra nya Serie A poäng. Avspark 20:45!

Brescia – Milan streaming

Många Zlatan fans har redan signat in hos något av nedan angivna spelbolag som allihop erbjuder högkvalitativ Serie A live streaming direkt i din mobil, padda eller dator. Men är du en av dem som ännu inte kommit på det geniala med att streama Zlatans matcher direkt inne på bettingsajterna utan några andra krav än att du måste vara inloggad samt ha en minst några ören insatt på bettingkontot? Inge fara, det är absolut inte försent. Man behöver nödvändigt inte betta under matchen utan så länge du har någon enstaka krona på kontot kan du som inloggad streama enorma mängder sport dygnet runt för all framtid. Däremot är det skitkul och asspännande att betta liveodds samtidigt som man ser på till exempel live streaming fotboll.

Alla dessa spelbolag erbjuder live streaming samt live betting under matcherna spelas:

  1. Logga in
  2. Ta din välkomstbonus
  3. Streama sport för glatta livet

Du måste som sagt vara inloggad och pengar måste finnas på ditt spelkonto för att live streaming ska bli tillgängligt.

Också C More erbjuder Brescia – Milan live stream!

Fotbollsstream fredag 24/1

Denna fredag 24/1 kan du streama alla de här fotbollsmatcherna hos ovanstående bettingbolag:

20:30 Dortmund – FC Köln (Bundesliga)
20:45 Brescia – Milan (Serie A)
20:45 Nice – Rennes (Ligue 1)
21:00 Osasuna – Levante (La Liga)
21:00 Northampton – Derby (FA-cupen)
21:00 QPR – Sheffield Wednesday (FA-cupen)

Ibracadabra mål tippas

Zlatan Ibrahimovic gick mållös från 3-2 segern över Udinese i söndags. Men Zlatan visade prov på fina fotbollskonster ännu en gång och var i högsta grad inblandad i det avgörande vinstmålet. Sällan går Zlatan mållös från planen flera matcher i rad så inte ska väl den här fredagskvällen sluta utan lite Ibracadabra show med mål som grädde på moset.

Brescia är nästjumbo i Serie A tabellen och bör inte vara ett allvarligt hot mot en ny trepoängare för gästande AC Milan som vid vinst idag tar sig upp till sjätteplatsen och en kvalplats till Europa League.

Zlatan tippas som målgörare i matchen Brescia – Milan till oddset 2.05 Betsson.

Ibracadabra IZBACK – titta på Brescia – Milan live stream för bästa fredagsmyset!