Tre svenskar på planen samtidigt i en Serie A match har vi förr om åren inte varit särskilt bortskämda med. Men det är precis vad vi med största sannolikhet kommer få uppleva idag när Dejan Kulusevski och Riccardo Gagliolo i Parma samt Ken Sema i Udinese ställs mot varandra i dagens heta Serie A möte med matchstart klockan 15:00 denna söndag eftermiddag 26 januari 2020.

Parma – Udinese Streaming 26 Jan

Just nu känns det som det vimlar av svenska spelare i Serie A klubbarna och de flesta av dem får också frekvent speltid vilket är oerhört kul. Mest uppmärksammade är förstås Zlatan Ibrahimovic i AC Milan och Dejan Kulusevski i Parma där den senare av de två kommer att dra på sig den svart-vit randiga Juventus tröjan efter säsongen. Men förutom redan nämnda svenska Serie A spelare är Albin Ekdal i Sampdoria, Mattias Svanberg i Bologna och Robin Olsen i Cagliari mycket populära att följa av oss svenskar via live streaming under säsongens matcher.

Se här hela söndagens bästa fotbollsschema med matcher som alla kan streamas live på Bet365 och Unibet.

Du måste vara inloggad hos antingen Unibet eller Bet365 plus att pengar måste finnas på ditt spelkonto för att sport live-streaming ska bli tillgängligt. Men loggar du bara in och tar för dig av välkomstbonusen som erbjuds så är saken biff!

FA-Cupen – söndag 26 januari
14:00 Manchester City – Fulham
16:00 Tranmere – Manchester United
18:00 Shrewsbury – Liverpool

Serie A – söndag 26 januari
12:30 Inter – Cagliari
15:00 Parma – Udinese
15:00 Sampdoria – Sassuolo
15:00 Verona – Lecce
18:00 Roma – Lazio
20:45 Napoli – Juventus

La Liga – söndag 26 januari
12:00 Atletico Madrid – Leganes
14:00 Celta Vigo – Eibar
16:00 Getafe – Betis
18:30 Real Sociedad – Mallorca
21:00 Valladolid – Real Madrid

Bundesliga – söndag 26 januari
15:30 Bremen – Hoffenheim
18:00 Leverkusen – Düsseldorf

Ligue 1 – söndag 26 januari
15:00 Lyon – Toulouse
17:00 Nantes – Bordeaux
21:00 Lille – PSG

unibet tv live streaming schema

Speltips Parma – Udinese 26/1

Roligt blir förstås att se svenskduellen i matchen Parma – Udinese mellan Dejan Kulusevski och Riccardo Gagliolo mot Ken Sema. Parma ligger för närvarande åtta i Serie a tabellen medan udinese är på fjortonde plats. Dagens hemmalag höll sånär på att knipa en pinne mot självaste serieledarna Juventus på bortaplan förra helgen. Dock var det en viss herre vid namn Cristiano Ronaldo som förstörde den möjliga Parmaglädjen med sina två mål i 2-1 segern. Däremot är vi rätt övertygade om att Parma kommer få brista ut i glädjerop efter dagens match mot Udinese istället. Parma är det bättre laget och bör vinna ganska komfortabelt om alla hemmaspelarna gör sitt jobb så att säga.

Parma vinst över Udinese spelas till bästa oddset 2.50 som vi hittar hos Betfair här >>.

 

Shrewsbury – Liverpool Live Stream & Tips FA Cup 26/1