Stor cupkväll med många härliga fotbollsduster att vänta har vi denna lillördag 5 februari. Tottenham – Southampton i FA-Cupens sextondelsfinal är bara en av dem men likväl vårt streaming och livebetting val denna onsdagsafton.

Streama alla cupmatcherna

Streama och spela på alla dagens cupmatcher från England, Spanien och Tyskland. Du kan alltid spela live odds under alla cupmatcherna nedan och se på dem i direktsändning via live stream på antingen bet365* >> eller unibet >> direkt i mobilen, datorn eller läsplattan! Var bara inloggad och ha pengar på spelkontot för att streamingtjänsten ska vara öppen.

ENGLAND: FA Cup
20:45 Tottenham – Southampton

SPANIEN: Copa del Rey
21:00 Mirandes – Villarreal

TYSKLAND: DFB Pokal
18:30 Leverkusen – Stuttgart
18:30 Verl – Union Berlin
20:45 Bayern München – Hoffenheim
20:45 Saarbrücken – Karlsruher

Cuptipset Tottenham – Southampton 5/2

Första sextondelsfinalmötet mellan Tottenham och Southampton slutade oavgjort 1-1. Därför är det idag dags för omspel mellan lagen men med Tottenham som agerar hemmalag den här gången. Vinnaren kommer att få möta redan åttondelsklara Norwich som slog ut Burnley i sin sextondelsfinal. Det kommer dock med stor sannolikhet bli knallhårt för vilket av lagen som går segrande ur striden idag. Vanligtvis brukar det nämligen vara riktigt jämna tillställningar när Tottenham och Southampton råkar i luven på varandra. Utav deras fyra senaste inbördes möten har tre slutat med knapp uddamålsvinst och en oavgjort. Och ingen av dessa matcher har slutat med fler än tre gjorda mål totalt. Mycket talar alltså för ännu en målsnål rysarmatch mellan de två ikväll.

Under 3.5 mål tippas i FA-cup matchen Tottenham – Southampton till oddset 1.40 @ Betfair.

Även Betfair erbjuder både live streaming och livebetting under matchen Tottenham – Southampton för den som vill streama och tippa dramat live.

Ha en underbar lillördag vänner så skriker vi ikapp i kvällens underhållande fotbollsmatcher som erbjuds oss!

Se här ett videoklipp med höjdpunkterna från förra mötet mellan Southampton och Tottenham som slutade 1-1: