Drag under galoscherna hoppas vi att det blir i kvällens SHL hockey och vi behöver nog inte oroa oss för att Bottenderbyt mellan Väster och Norr ska bli ett sömnpiller. Det är alltid en fantastisk stämning med heta känslor när Västerbottens hockeystolthet Skellefteå AIK möter Norrbottens dito Luleå HF.

SHL schemat 2020-02-11

19:00 Brynäs IF – HV71
19:00 Djurgårdens IF – Färjestad BK
19:00 Frölunda HC – Linköpings HC
19:00 Leksands IF – Malmö Redhawks
19:00 Skellefteå AIK – Luleå HF
19:00 Växjö Lakers – Rögle BK
19:00 Örebro HK – IK Oskarshamn

Speltips Skellefteå – Luleå 11/2

Solklara serieledarna Luleå HF gästar derbykollegan Skellefteå AIK som äntligen vann i förra omgången mot Linköpings HC efter fyra tunga förluster på raken.

En titt i backspegeln visar att det brukar vara oerhört jämna matcher mellan Skellefteå AIK och Luleå HF. Senaste mötet dem emellan den 17:e december slutade oavgjort vid full tid och Skellefteå kunde avgöra matchen först efter straffläggning. Innan dess vann Luleå tre matcher varav två med uddamålet och dessförinnan vann Skellefteå med uddamålet.

Vi tror att vi får se minst fem mål i kvällens match och tippar därför minst totalt 4.5 mål till oddset 1.86 @ NordicBetFå 100 % bonus av NordicBet upp till 1 000 kr.