Inter – Napoli live stream plus ett speltips kan vi erbjuda inför semifinalens första runda i italienska cupen Coppa Italia ikväll 12 feb med avspark kl. 20:45.

Inter – Napoli Streaming

Idag onsdag 12 februari blir det stort lillördagsfirande under kvällen med cupfotboll, pompa och ståt! Det är cupkväll ute i fotbollsEuropa och alla matcherna har vi glädjen att kunna streama på antingen BetsafeUnibet eller Bet365 i mobil, padda o dator. Som vanligt ska du se till att vara inloggad hos det spelbolag du väljer att titta hos samt ha en peng insatt på spelbolagskontot för att live streaming-tjänsten ska bli tillgänglig.

Ta enkelt för dig av spelbolagens välkomstbonusar så är spelkontot finansierat varvid du kan streama fotboll och massor av annan sport live hur ofta och hur länge du vill (så länge det finns några ören kvar på spelkontot):

Lillördagens cupfotboll 12/2

18:30 Galatasaray – Alanyaspor (Turkish Cup)
18:30 Dijon – PSG (Coupe de France)
20:45 Inter – Napoli (Coppa Italia)
21:00 Athletic Bilbao – Granada (Copa del Rey)
21:05 Lyon – Marseille (Coupe de France)

Speltips inför Inter – Napoli

Inter är i högsta grad med i kampen om ligasegern i år och leder för närvarande Serie A före Juventus på samma poäng men med bättre målskillnad. Även i den italienska cupen Coppa Italia är siktet inställt på cupvinst när man nu är framme i semifinal. Napoli står för motståndet och det är inte ett lika starkt lag som för bra ett år sedan. En elfte plats i Serie A för Napolis del är inte vad man förväntade sig inför säsongsstarten när vi nu kommit en bra bit in i den andra halvan av säsongen. Inter har inte förlorat en enda match sedan i början av oktober förra året om man bortser från två förluster i Champions League under hösten mot Dortmund och Barcelona. Inter på egen hemmaplan ska i denna första semifinalomgång klara av ett skakigt Napoli. Och vi förvånas lite över det relativt höga oddset på 2.10 som hemmavinst för Inter ger hos Betsafe. Inget snack, hemmaseger spelas!