bet365

Helgen ska naturligtvis firas in så vi tar och fredagsmyser med fartfylld ligafotboll i form av spel på fyra matcher från lika många olika fotbollsligor. Vårt säkraste vinnarspel finner vi i Dortmunds match mot Eintracht Frankfurt i Bundesliga och vinstpengen hänger på norsk framgång. Vi förklarar mer i tipset längre ner. Matchen Dortmund – Eintracht Frankfurt går att streama live i alla dina skärmenheter som tex mobilen på några av våra favoritspelbolag, se nedan.

Matchschemat fredag 14/2

20:30 Dortmund – Eintracht Frankfurt (Bundesliga)
20:45 Monaco – Montpellier (Ligue 1)
21:00 Wolves – Leicester (Premier League)
21:00 Valencia – Atletico Madrid (La Liga)

Dortmund – Eintracht Frankfurt Live Stream

Dortmund har senaste tiden blivit ett hett lag att hålla på i framförallt Norge. Det har naturligtvis att göra med det norska 19-åriga superlöftet Erling Braut Håland som värvades av Dortmund från Salzburg i januarifönstret. Och det blev succé direkt! På norrmannens sex inledande matcher har han gjort mål i fyra av dem och det har blivit totalt åtta strutar! Det slår till och med Alexander Isaks formidabla succé i Real Sociedad just nu. Visst tycker även vi svenskar att det är kul med skandinaver som lyckas extra bra i fotbollens förlovade värld. Unibet och Bet365 erbjuder live streaming och livebetting under matchens gång för dig som är inloggad och har pengar insatt på spelkontot.

Speltips Dortmund – Eintracht Frankfurt

Vi har ju ett antal gånger, de flesta med lyckat resultat, spelat på Alexander Isak som målskytt. Så varför skulle vi inte lira på den glödheta norrmannen Erling Braut Håland som målgörare? Nej just det, klart vi spelar honom som målskytt för Dortmund mot Eintracht Frankfurt ikväll till oddset 1.53 @ Unibet.