Se på Zlatan Ibrahimovic och Milan – Torino live stream ifrån Serie A denna måndag 17 februari 2020. AC Milan förlorade visserligen förra ligamatchen mot topplaget Inter med 4-2 men är annars i en uppåtstigande trend både gällande form och tabellposition. Torino är å sin sida i en nedåtgående spiral och har förlorat alla sina fyra senaste ligamatcher, flera av dem mot sämre placerade lag. Att möta ett pånyttfött Milan i det här läget är förstås ingen drömsituation. Som hemmalag är det här en match AC Milan bör vinna över Torino ganska komfortabelt. AC Milan – Torino har matchstart kl. 20:45.

ac milan - torino live stream

Milan – Torino Live Stream 17/2

Streama dagens måndagsmatch Milan – Torino live i mobilen, paddan eller datorn var du än befinner dig i Sverige. När vi skrev om att det gick att streama förra veckans heta Coppa Italia semifinal mellan AC Milan och Juventus var det oerhört många som anammade detta och hoppade på streamingtåget. Nu är det då alltså dags igen att få chansen till att streama Zlatan och hans lagkamrater i AC Milan. Ni gör det på Unibet och Bet365. Enkla lilla kravet som de har för att streama matcherna, och all annan sport för den delen, är att du måste se till att vara inloggad hos spelbolaget och att du har pengar på ditt spelkonto så att streaming-tjänsten blir aktiv.

Speltips Milan – Torino Serie A

Vi Zlatan fans verkligen älskar sådana här måndagar då vi får den fantastiska möjligheten och nöjet att se vår största fotbollsikon i aktion på en fotbollsplan. Intresset har ökat explosionsartat för att streama och betta på Zlatans matcher i Milan tröjan.

Målsugen Zlatan

Vinner Milan hemmamatchen mot Torino idag så tar man sig upp på en åttonde plats i Serie A tabellen. På samma poäng i så fall som både seriesjuan Parma och seriesexan Verona. Så nära är alltså AC Milan att nå kvalspel till Europa League nästa säsong. Det bör inte bli någon större svårighet att ro hem alla tre poängen för Milan mot ett för tillfället riktigt svagt Torino. Stor chans har vi att få se målsugne Zlatan som målskytt igen vilket skulle vara extra kul en måndagskväll som denna.

Vi spelar Zlatan som målskytt i AC Milan’s match mot Torino till oddset 1.83 @ Unibet.