Se på El Clasico och Real Madrid – Barcelona live streaming söndag 1 mars 2020 och betta liveodds under matchens gång. Följ också gärna vårt speltips som vi knåpat ihop inför söndagens toppmatch i La Liga. Real Madrid – Barcelona har avspark kl. 21:00.

Söndagens ”best of”

Fotbollssöndagen innehåller ett par grymma matcher som verkligen sticker ut i mängden. Tyvärr har vi dock inför söndagen fått ett par inställda matcher i Serie A på grund av Corona viruset och därmed så har vi fått göra ändringar i vårt utvalda ”best of” streaming- och livebetting schema. Det var inte heller vilka matcher som helst som skulle spelats samtidigt. Vad sägs om Juventus mot Inter och Real Madrid mot Barcelona, vilken match skulle man valt? Två riktiga toppmatcher i respektive liga Serie A och La Liga som bägge hade kunnat streamas och tippas på live under matchernas gång hos UnibetBet365 eller Betsafe. Men nu behöver vi inte tänka på det dilemmat längre då alltså inte Juventus – Inter blir av idag. Dessutom så går vi även miste om Zlatan och Milans match mot Genoa som också den är förflyttad till ett annat datum.

Grymmaste matcherna

Håll till godo fotbollsvänner, här är vårt favorit live streaming- och betting schema för söndagen som avslutas med mäktigt El Clasico:

12:00 Sevilla – Osasuna (La Liga)
15:00 Everton – Manchester United (Premier League)
15:30 RB Leipzig – Leverkusen (Bundesliga)
17:30 Aston Villa – Manchester City (EFL Cup)
18:00 Cagliari – Roma (Serie A)
21:00 Real Madrid – Barcelona (La Liga)

Alla ligamatcher, utom de i Premier League, kan både streamas och bettas på live hos Unibet eller Bet365. om man är inloggad och har pengar inneståendes på spelkontot.

Real Madrid – Barcelona Live Stream

Låt oss hänföras av fantastisk fotboll denna söndag. Det gäller att tidsmässigt hänga med i svängarna under dagen så man inte missar något av det trevliga. Redan lunchtid kl. 12:00 drar Sevilla – Osasuna igång. Därefter fortsätter den makalösa fotbollssöndagen med extraordinärt stora fotbollsmatcher. De går sannerligen inte av för hackor, se bara vad som erbjuds i fotbollsväg längre ner. Himmelskt fint är att vi kan betta och streama Real Madrid – Barcelona samt varenda övrig match idag live på BetsafeUnibet eller Bet365, ja förutom då Premier League. Allt finns tillgängligt på mobilen, paddan och datorn var du än befinner dig.

Streama snabbt och enkelt

Allting är mycket enkelt och få krav finns för att streaming ska gälla. Logga in snabbt och enkelt hos ditt utvalda spelbolag och ta för dig av välkomstbonusen som erbjuds så är saken biff. För med en peng insatt på spelkontot så är det sedan fritt fram för dig att streama sport live för altid så länge några ören står kvar på kontot.

Speltips Real Madrid – Barcelona 1/3

Inför dagens El Clasico leder Barcelona La Liga med två poäng före tvåan Real Madrid. Lagen har under säsongen flera gånger bytt plats med varandra som ligaledare. Så kan fallet bli återigen idag men det kan också bli så att Barca faktiskt gör ett litet ryck i toppen om bortaseger blir ett faktum.

När det gäller speltipset inför matchen Real Madrid – Barcelona så ligger BLGM-spelet nära till hands. Det ska mycket till om inte Hemmalaget Real Madrid gör något mål inför hemmapubliken på Santiago Bernabéu stadion. Och med Barcas starka period på sistone tillsammans med Messis sanslösa målform just nu råder ingen tvekan om att även bortalaget får nätkänning ikväll.

Båda lagen gör mål tippas i matchen Real Madrid – Barcelona till oddset 1.57 @ Bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2020-03-01 kl. 07:01 men kan komma att ändras.

Fotbollssöndag 1 mars 2020

Gotta dig nu åt all underhållande fotboll som spelas idag!

SPANIEN: La Liga
12:00 Sevilla – Osasuna
14:00 Ath. Bilbao – Villarreal
16:00 Espanyol – Atletico Madrid
18:30 Mallorca – Getafe
21:00 Real Madrid – Barcelona
(Streama och betta live på matcherna i spanska La Liga hos BetsafeUnibet eller Bet365)

ENGLAND: EFL Cup
17:30 Aston Villa – Manchester City
(Streama och betta live på matcherna i spanska La Liga hos BetsafeUnibet eller Bet365)

ENGLAND: Premier League
15:00 Everton – Manchester Utd
15:00 Tottenham – Wolves

TYSKLAND: Bundesliga
13:30 Union Berlin – Wolfsburg
15:30 RB Leipzig – Leverkusen
(Streama och betta live på matcherna i tyska Bundesliga hos Unibet eller Bet365)

ITALIEN: Serie A
15:00 Lecce – Atalanta
18:00 Cagliari – Roma
(Streama och betta live på matcherna i italienska Serie A hos BetsafeUnibet eller Bet365)

FRANKRIKE: Ligue 1
15:00 Nantes – Lille
17:00 Bordeaux – Nice
21:00 Lyon – St. Etienne
(Streama och betta live på matcherna i franska Ligue 1 hos BetsafeUnibet eller Bet365)