Portsmouth – Arsenal live stream och ett speltips har vi på lut inför dagens enda FA-Cup match måndag 2 mars 2020. Åttondelsfinalen i FA-cupen mellan Portsmouth, trea i League One, och Arsenal, elva i Premier League, har avspark 20:45.

Fotboll måndag 2 mars 2020

Efter en intensiv fotbollshelg med många heta matcher som vi streamat och bettat på så fortsätter måndagen den 2:e mars i samma härliga fotbollsanda. Väntar gör ikväll matcher i Svenska Cupen, italienska Serie A samt engelska Championship och FA-cupen.

17:00 Mjällby AIF – Dalkurd FF (Svenska Cupen)
19:00 Sandvikens IF – Djurgårdens IF (Svenska Cupen)
20:45 Middlesbrough – Nottingham (Championship)
20:45 Portsmouth – Arsenal (FA-cupen)
20:45 Sampdoria – Verona (Serie A)

Portsmouth – Arsenal Live Stream

Extra kul och spännande, både spelmässigt och angående underhållningsvärde, är att live streaming finns tillgängligt för matcherna ovan (förutom Svenska Cupen) hos Betsafe eller Bet365. Logga in, ta din välkomstbonus och börja streama!

Speltips Portsmouth – Arsenal 2/3

Utgången borde vara given en sådan här match när ett lag i den engelska tredje divisionen möter en anrik Premier League klubb. Men för er som varit intresserad av engelsk fotboll ett tag vet att man aldrig helt och hållet kan räkna ut en solklar underdog på samma sätt som är brukligt i tex svensk cupfotboll. Dels är det mindre som skiljer i spelkvalitet mellan lagen i de engelska ligorna. Och dels chansar de engelska storlagen oftare i cupmatcher mot på pappret sämre motstånd för att spara på spelarna i och med det intensiva spelschemat. Men i det här läget som Arsenal befinner sig i, där det går knackigt i Premier League, så vill man säkerligen inte chansa bort en seger mot Portsmouth idag.

Oddset 1.41 som erbjuds för bortaseger av ett helt koppel spelbolag nedan anser vi ändå vara tillräckligt lukrativt för att inte betta på.